Δεν έχουν τον Θεό τους... - Αντιδήμαρχος Καλλιθέας μοιράζει συσσίτια του δήμου σε απόρους μαζί με προεκλογικά φυλλάδια...

Δεν έχουν τον Θεό τους... - Αντιδήμαρχος Καλλιθέας μοιράζει συσσίτια του δήμου σε απόρους μαζί με προεκλογικά φυλλάδια...
06 Οκτ
2023

Την ανέχεια άπορων δημοτών της Καλλιθέας και τον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση εκμεταλλεύεται πρωτοκλασσάτο στέλεχος της παράταξης του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου.

Οι καταγγελίες αφορούν συγκεκριμένo πρόσωπο αντιδημάρχου το οποίο μαζί τα τρόφιμα που δίνονται στους απόρους της Καλλιθέας έχει δώσει εντολή να διανέμονται και προεκλογικά φυλλάδια.

Ενώ, σύμφωνα με άλλη επώνυμη καταγγελία το ίδιο πρόσωπο στέλνει emails με το προεκλογικό του φυλλάδιο στους υπηρεσιακούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εργαζομένων του δήμου. Συγκεκριμένα, το πρόσωπο αυτό στέλνει τα emails από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Yahoo.

Άγνωστο πως βρέθηκαν στην κατοχή του προσώπου αυτού τα υπηρεσιακά emails των εργαζομένων του δήμου, καθώς οι λογαριασμοί email είναι προσωπικά δεδομένα τα οποία οδηγούν στην ταυτοποίηση ενός ατόμου και πρέπει να προστατεύονται.

Ένα από τα τελευταία emails εστάλη την Τετάρτη, 4/10 στις 13:07.

Η στάση αυτή έχει εξοργίσει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στον συνδυασμό του δημάρχου Καλλιθέας οι οποίοι θεωρούν ότι στην παράταξη του δημάρχου υπάρχουν «ευνοημένοι» οι οποίοι πολιτεύονται σε βάρος όλων των υπολοίπων «με δύο μέτρα και δύο σταθμά» και ζητούν από τον Δημήτρη Κάρναβο «να λάβει τα μέτρα του».

psxflldsprs 01 bl


psxflldsprs 02 bl

Στιγμιότυπα οθόνης εισερχομένων 

Τελευταίες ειδήσεις