Η δωρεά του Κασσελάκη σε σχολείο για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας «ξεγύμνωσε» τον Κάρναβο - Σοβαρές ελλείψεις στο ΕΕΕΕΚ

Η δωρεά του Κασσελάκη σε σχολείο για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας «ξεγύμνωσε» τον Κάρναβο - Σοβαρές ελλείψεις στο ΕΕΕΕΚ
06 Οκτ
2023

Τα σοβαρά προβλήματα και τις ελλείψεις στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας για τα οποία η «δημοτική αρχή κωφεύει συνειδητά» έφερε στο φως η δωρεά του Στέφανου Κασσελάκη οκτώ κλιματιστικών, ενός διαδρόμου κι ενός ποδηλάτου.

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο σχολείο για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας στις 27/9, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την δωρεά στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος την Πέμπτη (5/10) κάλεσε και κυβερνητικά στελέχη να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να κάνουν ανάλογες δωρεές.

«Αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή την ανάγκη, από ανθρωπιά και αλληλεγγύη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης «να κάνω μια δωρεά για 8 air condition, για να μην κρυώνουν τα παιδιά τον χειμώνα. Να κάνω μια δωρεά ένα διάδρομο κι ένα ποδήλατο, ώστε να μπορούν να αθλούνται. Ας κάνουν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Βορίδης, και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Καραμανλής και η κ. Μιχαηλίδου».

«Πλήρης αδιαφορία από τον δήμο Καλλιθέας»

Σε ανακοίνωση της για την επίσκεψη του Στέφανου Κασελάκη, η Ένωση Γονέων Καλλιθέας αποκαλύπτει ότι «οι μέχρι τώρα παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας καθώς και τα γραπτά αιτήματα που έχουν αποσταλεί όλα αυτά τα χρόνια, στο Δήμο Καλλιθέας, στην Περιφέρεια Αττικής, και στο Υπουργείο Παιδείας, αντιμετωπίστηκαν με πλήρη αδιαφορία, παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης και αχαρακτήριστης υποκρισίας. Η δημοτική αρχή και το υπουργείο Παιδείας κωφεύουν συνειδητά».

«Έφτασε λοιπόν η ώρα, μετά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και της υφυπουργού Παιδείας, τα χρόνια προβλήματα του σχολείου να γίνουν ορατά και να βρουν τη λύση τους. Τις λύσεις που θα επιτρέψουν στα παιδιά μας να φοιτούν αξιοπρεπώς και με ασφάλεια παρέχοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το εξαιρετικό διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό να προσφέρει τα μέγιστα».

«Θερμές ευχαριστίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να κάνουν πανελλήνια γνωστό το σχολείο μας και τις ανάγκες του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Από τον δήμο Καλλιθέας στην ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας δεν υπήρξε απάντηση.

 

Τελευταίες ειδήσεις