Στην Καλλιθέα υπάρχει ένας αριθμός για όλα & ελεύθερο internet

Στιγμιότυπο από την "Ώρα του Δημότη" στο γραφείο του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου Στιγμιότυπο από την "Ώρα του Δημότη" στο γραφείο του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου
09 Μαϊ
2019

Περισσότεροι από 5.000 πολίτες έχουν συναντήσει κατ' ιδίαν τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του ζητήματα της γειτονιάς. Η “ώρα του Δημότη” κάθε Τετάρτη είναι ένας νέος θεσμός στην εξυπηρέτηση των πολιτών τον οποίο οι πολίτες γνώρισαν με την νέα διοίκηση στον δήμο. Ταυτόχρονα με τον δήμαρχο Καλλιθέας, συναντήσεις με τους πολίτες έχουν και οι Αντιδήμαρχοι του δήμου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχει επεκταθεί και το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ στην οδό Θησέως 176, το οποίο λειτουργεί και το απόγευμα μέχρι τις 20:00, αλλά και τα Σάββατα από 08:00 έως 14:00.kallithea dhmotes 3Στον αριθμό 210 94 17 000, τηλεφωνική γραμμή η οποία λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν για ζητήματα που αφορούν το Περιβάλλον και την Καθαριότητα, ενώ στον αριθμό 210 94 300 40 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 το πρωί έως τις 15:00 μπορούν να επικοινωνούν με τα τεχνικά συνεργεία του δήμου Καλλιθέας. Καθώς μια νέα γραμμή, το 15600 έρχεται να προστεθεί στις υπηρεσίες άμεσης επικοινωνίας του πολίτη με τον δήμο.

kallithea dhmotes 1

kallithea dhmotes 2

Ταυτόχρονα, οι πολίτες μπορούν να παρακολουθούν όλες τις δραστηριότητες του δήμου στο κινητό τους σε δύο εφαρμογές, την “Δήμος Καλλιθέας” και “Πολιτιστικές Διαδρομές στην Καλλιθέα”, οι οποίες διατίθενται δωρεάν στο iTunes και στο Google Play.

Τέλος, η διοίκηση του δήμου προσανατολισμένη στην υλοποίηση της βασικής δέσμευσης της για ελεύθερο Internet στην Καλλιθέα, ανοίγει τα εξής 13 σημεία ελεύθερου ιντερνετ για τους πολίτες

 1. Πλατεία Δαβάκη
 2. Πλατεία Κύπρου
 3. ΗΣΑΠ Ταύρου
 4. ΗΣΑΠ Καλλιθέας
 5. Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
 6. Ανοιχτά Γήπεδα (ΗΣΑΠ Ταύρου)
 7. Κολυμβητήριο
 8. Κλειστό Γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»
 9. Κλειστό Γήπεδο «Εθνική Αντίσταση»
 10. Γήπεδο «Ατλας»
 11. Γήπεδο «Εσπερος»
 12. Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης»
 13. Δημαρχείο Καλλιθέας και εξωτερικοί χώροι.

Τελευταίες ειδήσεις