Καρέ-καρέ η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στην Καλλιθέα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Καρέ-καρέ η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στην Καλλιθέα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
12 Μαϊ
2018

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα, τμήμα του οποίου βούλιαξε το απόγευμα της Παρασκευής «καταπίνοντας» τρία αυτοκίνητα.

Η συνδρομή της ΕΜΑΚ ζητήθηκε από τον δήμο Καλλιθέας προκειμένου να ερευνηθεί το υπέδαφος, και ειδικότερα να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο ρήγμα, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και κλιμάκιο του ΙΓΜΕ.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό μπήκαν στο κοίτη του ποταμού και ερεύνησαν υπογείως βόρεια και νότια περίπου για 150 μέτρα.

Σύμφωνα με το ΙΓΜΕ δεν χρειάζονται περαιτέρω μέτρα εκτός του κλεισίματος του συγκεκριμένου χώρου, ενώ όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος «το σημαντικό είναι ότι έγινε εσωτερικά αυτοψία για να διασφαλισθεί ότι δεν υπάρχουν επιπλέον κίνδυνοι». 

emak-004-b

Από νωρίς το πρωί βρίσκονταν στο σημείο ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκουλος.

Δείτε καρέ-καρέ την επιχείρηση της ΕΜΑΚ

emak-005-b

emak-006-b

emak-008-b

emak-009-b

emak-010-b

emak-011-b

emak-012-b

emak-013-b

Λίγη ώρα νωρίτερα από την επιχείρηση της ΕΜΑΚ κατέρρευσε ένα ακόμα τμήμα του οδοστρώματος. 

Ο συντονισμός των στελεχών Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας ήταν άριστος από την πρώτη στιγμή και αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνδρομή των Αστυνομικών δυνάμεων της Καλλιθέας, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα οχήματα από το υπάιθριο πάρκινγκ και να αποκλεισθεί η περιοχή για να αποφευχθούν άλλα δυσάρεστα, καθώς από την πρώτη ώρα στο σημείο άρχισε να έρχεται κόσμος ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του. Τα μέτρα τάξης και ασφαλείας γύρω από το σημείο συντόνιζαν ο Διοικητής Τροχαίς Καλλιθέας, κ. Ζούζουλας και ο Διοικητής του ΑΤ Καλλιθέας, κ. Γιαννόπουλος. 


Μάνος Μεϊμαράκης


Δείτε ακόμα:

Δείτε τη στιγμή που καταρρέει το υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα (BINTEO)

ΣΟΚ - Βούλιαξε υπαίθριο πάρκιγνκ στην Καλλιθέα - Οι πρώτες εικόνες

 

Από νωρίς το πρωί στο σημείο ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκουλος.

Τελευταίες ειδήσεις