Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί της Καλλιθέας - Στον «αέρα» 600 παιδιά Featured

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί της Καλλιθέας - Στον «αέρα» 600 παιδιά
27 Νοε
2023

Στον «αέρα» βρίσκονται από την Πέμπτη (23/11) περίπου 600 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς της Καλλιθέας. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απεργία.

Η συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς θα αποφασισθεί μετά την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας στην οποία γονείς και εργαζόμενοι θα ζητήσουν να εισαχθεί ως έκτακτο θέμα η κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς.

Τα ζητήματα που βάζουν εκ νέου στο τραπέζι γονείς και εργαζόμενοι είναι η υποστελέχωση των παιδικών σταθμών, ζητήματα υγείας και ασφαλείας των παιδιών και εργαζομένων αλλά και το ζήτημα των υπεράριθμων τμημάτων στα οποία τα παιδιά στερούνται την απαραίτητη φροντίδα.

Αξίζει να σημειωθεί οι εργαζόμενοι ακριβώς με τα ίδια αιτήματα έκλεισαν για περίπου 10 ημέρες τους παιδικούς σταθμούς και πριν δύο χρόνια, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021.

Από τότε σε κανένα από τα ζητήματα, η διοίκηση Κάρναβου δεν έδωσε καμία λύση με αποτέλεσμα δύο χρόνια μετά η κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς της Καλλιθέας να παραμένει ίδια.

Ένωση Γονέων Καλλιθέας: Ανησυχούμε για την ασφάλεια των παιδιών μας στα σχολεία του δήμου - Η δημοτική αρχή μας αγνοεί

Τελευταίες ειδήσεις