"Κινηματογραφική" διάρρηξη στην καρδιά της Καλλιθέας – Μπούκαραν με ΙΧ στο Πλαίσιο

"Κινηματογραφική" διάρρηξη στην καρδιά της Καλλιθέας – Μπούκαραν με ΙΧ στο Πλαίσιο
13 Ιουλ
2019

Σε επίδειξη θράσσους προέβη τη νύχτα του Σαββάτου στην Καλλιθέα ομάδα 3 ατόμων οι οποίοι δρώντας “καταδρομικά” μπούκαραν με αυτοκίνητο στο Πλαίσιο επί της οδού Δαβάκη.

Λίγο πριν τις 3:30 πμ του Σαββάτου, ένα λευκό ΙΧ με τρεις επιβαίνοντες κινούνταν επί της οδού Δαβάκη. Μπροστά από το Πλαίσιο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, έκοψε το τιμόνι δεξιά και έριξε το όχημα με δύναμη στην πρόσοψη του καταστήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ο οδηγός αφού κατέστρεψε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέρρευσε η γυάλινη πρόσοψη, έκανε όπισθεν επί της Δαβάκη και σταμάτησε. Από το ΙΧ εξήλθαν 2 άτομα τα οποία με γρήγορες κινήσεις εισέβαλλαν στο κατάστημα αφαιρώντας κιβώτια, τα οποία πιθανόν περιείχαν κινητά τηλέφωνα.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό έγιναν “καπνός” καθώς διέφυγαν με το ίδιο όχημα με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Δαβάκη με κατεύθυνση την Λεωφόρο Συγγρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ δεκαημέρου, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν με λοστούς το κατάστημα στο ίδιο σημείο, το οποίο εμβόλισαν με το αυτοκίνητο σήμερα.

Όλα δείχνουν ότι ήταν μια καλοσχεδιασμένη διάρρηξη. Οι δράστες γνώριζαν ακριβώς ποιά ήταν η καταλληλότερη ώρα να "χτυπήσουν", ενώ την δράση τους διευκόλυνε το γεγονός ότι ακριβώς μπροστά από το σημείο που "μπούκαραν" δεν υπήρχε σταθμευμένο όχημα να τους εμποδίζει να εμβολίσουν την πρόσοψη του καταστήματος. 

Το ΙΧ των δραστών από την πρόσκρουση υπέστη υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μεγάλο τμήμα του δεξιού φαναριού. 

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το όχημα των δραστών είναι κλεμμένο από το 2010. 

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις