Αλέξανδρος Σαλτούτ: Ένας 24χρονος με ειδίκευση στο Lobbying υποψήφιος στην Καλλιθέα

Αλέξανδρος Σαλτούτ: Ένας 24χρονος με ειδίκευση στο Lobbying υποψήφιος στην Καλλιθέα
24 Μαϊ
2019

Οι πιτσιρικάδες υποψήφιοι έχουν κλέψει την παράσταση των δημοτικών εκλογών. Αγόρια και κορίτσια με πτυχία, γνώσεις και ταλέντα, βγαίνουν μπροστά με λαμπερά πρόσωπα, αυθόρμητα και θάρρος διεκδικώντας την προσοχή, την ψήφο των πολιτών και ρόλο για την επόμενη μέρα στην Καλλιθέα. 

Ένας από τους νέους υποψηφίους σε αυτές τις δημοτικές εκλογές είναι και ο 24χρονος Αλέξανδρος Σαλτούτ. “Θέλω να με στηρίξεις” λέει με θάρρος σε ένα από τα τελευταία βιντεάκια που έφτιαξε με φίλους του και ανέβασε στο facebook για να προωθήσει την υποψηφιότητα του.

“Είμαι ο Αλέξανδρος Σαλτούτ. Είμαι 24 ετών. Και είμαι και εγώ ένας από τους νέους που πολιτεύεται σε αυτές τις εκλογές. Εμείς οι νέοι έχουμε μια τεράστια δύναμη. Μπορούμε να φτιάξουμε την Καλλιθέα έτσι όπως σκεφτόμαστε και θέλουμε”.

Ο Αλέξανδρος Σαλτούτ είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ - Βάσω Μαργαρίτη.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις, έχει Μεταπτυχιακό στο Πολιτικό Μάρκετινγκ και στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και εργάζεται για πολύ γνωστή ιδιωτική εταιρία με ρόλο να φέρνει σε επαφή επενδυτές του εξωτερικού με την Ελλάδα.


Δείτε


Τελευταίες ειδήσεις