Κώστας Κόκουλος: Αντιδήμαρχος ετών 34! Ήθος και σκληρή δουλειά, πολύ δουλειά!

Κώστας Κόκουλος: Αντιδήμαρχος ετών 34! Ήθος και σκληρή δουλειά, πολύ δουλειά!
24 Μαϊ
2019

Ο Κώστας Κόκουλος από τα μαθητικά του χρόνια εμπλέκεται με τα κοινά.
Κάνει το πρώτο του βήμα όταν οι συμμαθητές του τον εκλέγουν ως πρόεδρο του 15μελους στο Λύκειο.

Ακολουθεί το 2008 η εκλογή του στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων της Καλλιθέας και το 2010 συμμετέχει για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές στο πλευρό του Δημήτρη Κάρναβου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ όπου και εκλέγεται επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος.

kokoulos ds

Το 2014 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος και αναλαμβάνει Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για τρία χρόνια οργώνει τα σχολεία, βρίσκεται καθημερινά σε κάθε σχολική γωνιά της πόλης!

timhs eneken


Γίνεται ένα με κάθε μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου. Μαζί του μοιράζονται κάθε αγωνία τους για τα σχολικά προβλήματα! Ώρα με την ώρα, μέρα με την ημέρα πολλά πράγματα μέσα στα σχολεία της Καλλιθέας αρχίζουν να αλλάζουν! Σχεδόν τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν.

3olykeiometa

Υπό την επίβλεψη του αρχίζουν άμεσα οι ανακατασκευές σε προαύλιους χώρους Γυμνασίων και Λυκείων,ανανεώνονται οι σχολικές αίθουσες, αντικαθίστανται οι υδραυλικές εγκαταστάσεις και προχωρά σε δεντροφυτεύσεις εντός σχολικών χώρων.

Από τον Μάρτιο του 2017 αναλαμβάνει τον πιό δύσκολο και απαιτητικό τομέα στον δήμο Καλλιθέα. Αυτόν της καθαριότητας.

kathariothta


Ορίζεται Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος με απόφαση του Δημάρχου. Ο δήμος αποκτά 30 νέα οχήματα, 550 νέους κάδους απορριμάτων και 150 ανακύκλωσης. Σταδιακά αντικαθίστανται τα καλαθάκια καθαριότητας, τα παλιά παγκάκια με καινούργια στις πλατείες της Καλλιθέας, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων!

karnavos kathariothta 03

skra

organa plateia davakh


Τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, όργανα γυμναστικής με ελεύθερη χρήση προς τον πολίτη ενώ φροντίζει να τοποθετηθούν σε σημαντικά σήμεια μέσα στην Καλλιθέα, ειδικα «φαρασάκια» για τα περιττώματα των τετράποδων σε 20 σημεία της πόλης.


Συνολικά, από τον Μάρτιο του 2017 εκτέλεστηκαν αναπλάσεις σε τρία πάρκα, ανακαινίστηκαν 15 παιδικές χαρές, ενώ πιστοποιήθηκαν και έγινε βιολογικός καθαρισμός όλων των παιδικών χαρών. Περισυλλέχθηκαν 614 εγκαταλελειμμένα οχημάτα και απομακρύνθηκαν ανενεργά περιπτέρα που ήταν για χρόνια εστίες μόλυνσης.

periptera

sarothro


Επιπλέον, με δικές του ενέργειες ο Δήμος Καλλιθέας είναι από τους πρώτους Δημους στην Ελλάδα που προμηθεύτηκε και χρησιμοποιεί “αναρροφητικά σάρωθρα πεζού χειριστή" για τον καθαρισμό των πεζοδρομίων.

Ταυτόχρονα, έβαλε σε λειτουργία το θεσμό της ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Τρία νέα μηχανήματα τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Καλλιθέας τα οποία επιστρέφουν την αξία των ανακυκλώσιμων υλικών σε τροφή και νερό για τα ζωάκια που έχουν ανάγκη.

Ο Κωνσταντίνος Κόκουλος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

kostas kokoulos symvoulio

Τελευταίες ειδήσεις