Φρίκη - Η μακάβρια αποκάλυψη του ΚΚΕ για τα σημερινά επεισόδια [ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Φρίκη - Η μακάβρια αποκάλυψη του ΚΚΕ για τα σημερινά επεισόδια [ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]
25 Μαρ
2019

Σε μια μακάβρια αποκάλυψη προέβη πριν από λίγη ώρα η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ Καλλιθέας, για τα επεισόδια το πρωί της 25η Μαρτίου 2019 στην Καλλιθέα.

Μια εξόχως αποκάλυπτική εικόνα η οποία ξυπνά τους χειρότερους εφιάλτες της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα. Η φωτογραφία λήφθηκε επάνω στην πλατεία Κύπρου απέναντι από το μπλοκ των “ακροδεξιών” οι οποίοι το πρωί εμφανίσθηκαν στην Καλλιθέα.

Σε αυτή την εικόνα φαίνεται ένας μαυροντυμένος νεαρός να πιάνει επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα και να χαιρετά... ναζιστικά, απευθυνόμενος προς τους δεκάδες συγκεντρωμένους από οργανώσεις του ΚΚΕ και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ Καλλιθέας, ελάχιστα μέτρα πίσω από τον νεαρό αυτόν, στέκεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

“Σήμερα 25η Μαρτίου, στην παρέλαση της Καλλιθέας οι φασίστες δολοφόνοι ΝΑΖΙ της Χρυσής αυγής με την κάλυψη της αστυνομίας και των ΜΑΤ επιχείρησαν να χύσουν το φασιστικό τους δηλητήριο. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας που προσπάθησε να προστατέψει τους φασίστες να «κάνουν τη δουλείας τους ανενόχλητοι» και έριχνε στο «ψαχνό» σε μέλη σωματείων και φορέων της Καλλιθέας στέλνοντας αρκετούς από αυτούς στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι από γκλοπ.

Το σχέδιο τους ήταν προσχεδιασμένο. Από νωρίς το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στην οδό [...], στις Τζιτζιφιές, ενώ βρισκόντουσαν, από ότι όλα δείχνουν, σε συνεννόηση με την αστυνομία η οποία τους παρακολουθούσε να συγκεντρώνονται και τους παρείχε πλήρη κάλυψη.

Στη συνέχεια με τη συνοδεία της αστυνομίας οι χρυσαυγήτες κατευθύνθηκαν προς την πλ. Κύπρου, με επικεφαλής τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της «Ελληνικής Αυγής» [...].

Μόλις τα φασιστοειδή έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα και με μεγάλη βιαιότητα απέναντι στους συγκεντρωμένους με σκοπό να διαλύσουν το πλήθος που διαδήλωνε ενάντια στην παρουσία των φασιστών. Παράλληλα άφηναν ανενόχλητους τους χρυσαυγήτες να χαιρετούν ναζιστικά να βρίζουν και να απειλούν τους συγκεντρωμένους.

Παρόλα αυτά η αποφασιστική και μαχητική στάση του λαού της Καλλιθέας ανάγκασε τα φασιστοειδή με γοργό βήμα να εγκαταλείψουν την πλατεία, πάντα με τη συνοδεία των αντρών των ΜΑΤ. Πήραν την απάντηση που τους άξιζε!".

Απάντηση θα πάρει και η Δημοτική Αρχή που όλο το προηγούμενο διάστημα δείχνει μεγάλη ανοχή στα φασιστοειδή και στη δράση τους στην Καλλιθέα. Που σήμερα μέλος της παράταξης του Κάρναβου τόλμησε να μας πει «να αποδεχτούμε ότι το επόμενο διάστημα θα τους έχουμε μαζί μας στο Δημοτικό συμβούλιο». Να τους θυμίσουμε ότι στη Καλλιθέα που κάθε στενό έχει προτομές ηρώων και χώματα βαμμένα με τη πάλη του λαού ενάντια στο Ναζισμό, Φασισμό δεν περνάνε αυτά”.

Τελευταίες ειδήσεις