Δημήτρης Δεληασλανίδης: Ένας υποψήφιος που δεν του ξεφεύγει τίποτα

Δημήτρης Δεληασλανίδης: Ένας υποψήφιος που δεν του ξεφεύγει τίποτα
24 Μαϊ
2019

Καταρτισμένος σε πολύ υψηλό επίπεδο και κρατώντας ένα από τα πιό βαριά βιογραφικά των δημοτικών εκλογών διεκδικεί την εκλογή του ο Δημήτρης Δεληασλανίδης.

Με εξειδικευμένες σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Λογιστική και Ελεγκτική στα Πανεπιστήμια Πειραιά, Αιγαίου και Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), συνεχείς παρουσίες σε συνέδρια με αντικείμενο τους εσωτερικούς ελέγχους, τις απάτες και την εταιρική διακυβέρνηση και μια λαπρή σταδιοδρομία σε γνωστές ναυτιλιακές, εμπορικές, ελεγκτικές και εταιρίες πληροφορικής, ο 34χρονος υποψήφιος γνωρίζει όσο ελάχιστοι τους Κανόνες Κεφαλαιοποίησης, τα Τραπεζικά και την Αξιολόγηση Επενδύσεων, το Δίκαιο Εξαγορών και Οικονομικά των Επιχειρήσεων.

Ένας υποψήφιος που θα τον ήθελαν όλοι στο ψηφοδέλτιο τους για το επίπεδο του, την εξειδίκευση του, την τετράγωνη σκέψη του και το ήθος του.

Ο Δημήτρης Δεληασλανίδης είναι υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στο 3ο Διαμέρισμα (Κοινότητα) Καλλιθέας με τον συνδυασμό Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Δημήτρης Κάρναβος

Τελευταίες ειδήσεις