Θρασύτατη ληστεία σε περίπτερο στην Καλλιθέα - Το μοιραίο λάθος τους - Θέμα χρόνου να συλληφθούν [ΒΙΝΤΕΟ]

Θρασύτατη ληστεία σε περίπτερο στην Καλλιθέα - Το μοιραίο λάθος τους - Θέμα χρόνου να συλληφθούν [ΒΙΝΤΕΟ]
17 Μαρ
2019

Στόχος θρασύτατης ληστείας λίγο πριν τις 6 το πρωί της Κυριακής το περίπτερο επί της οδού Θησέως στην πλατεία Αγίας Ελεούσας. Οι δράστες γνώριζαν την περιοχή, είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις των εργαζομένων, "χτύπησαν" την κατάλληλη στιγμή και διέφυγαν με αυτοκίνητο προς την Ποσειδώνος. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό βίντεο του kallitheacity.gr οι 4 δράστες στάθμευσαν το όχημα τους έξω ακριβώς από το περίπτερο, αποβιβάσθηκαν από αυτό και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κινήθηκαν προς τον εργαζόμενο του περιπτέρου. Απειλώντας τον με ένα μεγάλο κατσαβίδι τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα από το ταμείο, και αφού τον ακινητοποίησαν εισέβαλαν στο περίπτερο αφαιρώντας δεκάδες πακέτα τσιγάρα τα οποία τοποθετούσαν μέσα σε τελάρα. 

Θέμα χρόνου η σύλληψη τους
Όμως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φεύγοντας οι δράστες άφησαν πολύτιμα στοιχεία τα οποία αναμένεται να οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη τους.
Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι έφτασαν μερικά λεπτά αργότερα στο σημείο βρήκαν ένα σακίδιο το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε και το κατσαβίδι με το οποίο απείλησαν τον υπάλληλο του περιπτέρου. Τα ευρήματα θα σταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Μάνος Μεϊμαράκης

Δείτε καρέ-καρέ την θρασύτατη ληστεία στο βίντεο που εξασφάλισε το kallitheacity.gr

Τελευταίες ειδήσεις