Όλοι στον Ψαλιδόπουλο, πλην Ασκούνη [Φωτορεπορτάζ]

[IMAGES: kallitheaonline.gr] [IMAGES: kallitheaonline.gr]
18 Μαρ
2019

Με την παρουσία δεκάδων πολιτών, μελών της κυβέρνησης, περιφερειακών συμβούλων, του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, της επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Καλλιθέας και υποψηφίας δημάρχου, Βάσως Μαργαρίτη, άνοιξε τον προεκλογικό διάλογο με τους πολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος σε εκδήλωση στον κινηματογράφο Καλυψώ.

Πιό συγκεκριμένα παρέστησαν ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρλέτης, η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, ο πρώην υπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, , ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι Πειριφερειακοί Σύμβουλοι Αγγελική Λεβέντη, Μαρία Νερούτσου, Ελισάβετ Τασούλη, η δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας, Νατάσα Αδαμοπούλου, ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, Λεωνίδας Μύαρης, ο επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας, Θεόδωρος Παπαθανασόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, Ανδρέας Αντωνόπουλος.

Ενώ με βιντεομήνυμα απευθύνθηκε στην εκδήλωση από το Ηράκλειο Κρήτης ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης.

"Με ενότητα να δημιουργήσουμε το καινούριο στην δημόσια ζωή της Καλλιθέας". Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου Καλλιθέας, Θοδωρή Ψαλιδόπουλου.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του πρώην δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, αλλά και η παρουσία εκπροσώπου από τον συνδυασμό του.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

psal kalypso martios 2019 11
Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ο Θωδωρής Ψαλιδόπουλος και ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης

psal kalypso martios 2019 37
Βάσω Μαργαρίτη, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, Νατάσα Αδαμοπούλου

psal kalypso martios 2019 127
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος στο βήμα

psal kalypso martios 2019 111


psal kalypso martios 2019 33
Ο πρώην υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρλέτη

psal kalypso martios 2019 42
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας, Θοδωρή Ψαλιδόπουλο

psal kalypso martios 2019 0
Η Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών, Αγγελική Λεβέντη με τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο

psal kalypso martios 2019 59
O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον Πρόεδρο του ΝΟΤΚ, Ανδρέα Αντωνόπουλο

psal kalypso martios 2019 7
Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος με τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή

psal kalypso martios 2019 53
Ο δήμαρχος Καλλιθέας με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση

psal kalypso martios 2019 155
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος με την υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου


Ολόκληρη η ομιλία του κ. Ψαλιδόπουλου έχει ως εξής:


Κυρίες και κύριοι προσκεκλημένοι,
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

 

Επιτρέψτε μου να απευθύνω προς όλους τις πιο θερμές ευχαριστίες της «Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας» για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά για την παρουσία τους, τα παριστάμενα μέλη της Κυβέρνησης, τους βουλευτές, τους εκπροσώπους συλλόγων και κοινωνικών οργανώσεων της Καλλιθέας. Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας συνοδεύει η συμμετοχή στη συνάντησή μας των διακεκριμένων στελεχών της δημόσιας ζωής και του προοδευτικού κινήματος του τόπου, που μας τίμησαν με τη γνώμη και τους φιλόφρονες λόγους τους.

Θα ήθελα να ξεχωρίσω την παρουσία του κ. Δημάρχου και της συναδέλφου, υποψηφίας δημάρχου κας. Βάσως Μαργαρίτη. Πιστεύω ότι αμφότερες, και η πρόσκληση και η ανταπόκριση σ’ αυτήν αποτελούν δύο δημοκρατικές, συνειδητές ενέργειες. Ευχαριστώ όσους τις απέδωσαν σε προσωπικές αρετές. Αλλά, νομίζω ότι κατ’ ουσίαν πρόκειται για την πρώτη νίκη της απλής αναλογικής.

Κυρίες και κύριοι,
Βρισκόμαστε, πράγματι, σε μια εποχή που προορίζεται να επηρεάσει βαθειά τη συνείδηση των πολιτών στους καιρούς που έρχονται.
Αλλά, σε διάκριση ίσως προς τη θρυλική διατύπωση του Αντόνιο Γκράμσι, ενώ γνωρίζουμε το παλιό, μπορούμε και δημιουργούμε πια το καινούργιο. Σ’ ολόκληρη την πολιτική ζωή, μια καθαρή αναμέτρηση είναι μπροστά μας. Οι δυνάμεις της προόδου, αυτές που ο Λεωνίδας Κύρκος τα προηγούμενα χρόνια ονόμαζε «δυνάμεις της εργασίας και του πολιτισμού», συγκρούονται ανοιχτά με το νεοφιλελεύθερο κυνισμό της ανεξέλεγκτης αγοράς, όπως και με τα ακροδεξιά και νεοφασιστικά του παράγωγα. Οι δυνάμεις της προόδου ενώνονται. Αυτό είναι το καινούργιο.
Αυτό συμβαίνει και στη δική μας πόλη εν όψει των δημοτικών εκλογών.
Η Καλλιθέα ενώνεται. Δεν την ενώνουν ούτε ο εκλογικός νόμος, ούτε το συνωμοτικό εκλογικό σχέδιο κάποιου κόμματος. Την Καλλιθέα ενώνουν οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών της. Την Καλλιθέα ενώνουν οι προτεραιότητες αυτής της εποχής, που απαιτεί νέες και σαφείς απαντήσεις.

Φίλες και φίλοι,
Η πόλη μας διέρχεται μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και σημαντικές περιόδους της διαδρομής της. Τέτοιους καιρούς, συνήθως, αποκαλούμε «κρίσιμους». Διότι, πράγματι, καθορίζουν τις εξελίξεις σε μεγάλο βάθος του χρόνου. Επιδρούν βαθειά στην καθημερινή ζωή και την προοπτική της θέσης των ανθρώπων.
Η Καλλιθέα βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων μεταβολών, οι οποίες σημειώνονται στη νότια Αθήνα. Η λεωφόρος Συγγρού, δίπλα στο ακτινοβόλο Μουσείο της Ακρόπολης, έχει ήδη γίνει άξονας συγκέντρωσης μερικών από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά και μορφωτικά, δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα της χώρας. Η οδός Πειραιώς, η αρχαία σύνδεση της Αθήνας με το λιμάνι της, επανασχεδιάζεται από την Περιφέρεια Αττικής, ώστε να απομακρυνθεί από την υποβάθμιση των ερειπωμένων κτισμάτων και να αναδειχθεί, στη σύγχρονη ζωή, ο πλούτος της αρχαίας μνήμης και της νεώτερης βιομηχανικής ιστορίας. Το Παραλιακό μέτωπο αναπλάθεται, επίσης, με πρωταγωνιστικό τον ρόλο της Περιφέρειας, για να ενώσει και πάλι την Αθήνα με τις ακτές της και να σχηματίσει μια ενιαία έκταση 250 στρεμμάτων πρασίνου, δημόσιων, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων, στην οποία είναι ήδη εμβληματική η λειτουργία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Και λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, η επενδυτική προοπτική στο Ελληνικό είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την αναπτυξιακή εξέλιξη ολόκληρης της περιοχής.

Ουδέποτε στο παρελθόν η Καλλιθέα είχε μια τέτοια αναπτυξιακή ευκαιρία.
Αλλά, σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, υπάρχει πάντοτε ένα ερώτημα. Προς όφελος τίνος θα αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία;
Στην πόλη μας δίνονται ήδη δύο απαντήσεις.
Μια απάντηση δίνει η σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Κύριε Δήμαρχε, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι καλός στις δημόσιες σχέσεις. Θα πω καθαρά τη γνώμη μου.

Η γνώμη μας είναι πως η απερχόμενη διοίκηση ευρίσκεται στο περιθώριο του διαλόγου και του πραγματικού σχεδιασμού γι’ αυτές τις μεταβολές. Είναι απλώς εντυπωσιασμένη από τον αριθμό των επισκεπτών στο Κέντρο Πολιτισμού, ενδεχομένως και από το ύψος της δωρεάς που έγινε στο όνομα ενός πλουσίου ανθρώπου. Αλλά, επί παραδείγματι, αδυνατεί να συνεννοηθεί με τους πολίτες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω απ’ αυτό. Ό,τι επιδιώκει, φαίνεται να καταλήγει στην κερδοσκοπική εκμετάλλευση της Παραλίας των Τζιτζιφιών. Στόχος της είναι η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, που νομίζει πως υπηρετείται από την ευτελή σύμβαση με μια εταιρεία ημερόπλοιων, σύμφωνα με το παραδοσιακό συντηρητικό δόγμα, που επί δεκαετίες θέλει τους Έλληνες γκαρσόνια των Ευρωπαίων. Και το μέσο που χρησιμοποίησε για μια ατζέντα, που ίσως ακόμη φαίνεται κρυφή, ήταν η σύγκρουση με τους Ναυταθλητικούς Ομίλους, ώστε να αλλοιωθεί ο αθλητικός χαρακτήρας της μόνης στη χώρα Ναυταθλητικής Μαρίνας. Καμιά άλλη παρέμβαση δεν σχεδίασε και κανένα έργο δεν μελέτησε. Τα αναξιοποίητα χρήματα του ΕΣΠΑ, περίπου 19 εκ. € για την Καλλιθέα, που προορίζονται για τις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή, μετατρέπονται έτσι σε προεκλογικό σύνθημα, το οποίο μοιραίως θεωρείται αναξιόπιστο. Αυτό δεν βλάπτει μόνο τη διοίκηση. Βλάπτει και το Δήμο.

Η απάντηση σ’ αυτή την πολιτική ενώνει το προοδευτικό κίνημα στην Καλλιθέα. Αυτή η μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη της πόλης είτε θα αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων, είτε θα χαθεί. Και τα λαμπρά κτίσματα θα περιβάλλει μια ενδοχώρα φτώχειας, την οποία θα εκμεταλλεύεται ο κάθε επιτήδειος. Ήρθε η ώρα να εξαλείψουμε αυτόν τον κίνδυνο. Να σχεδιάσουμε τους κανόνες της συνεργασίας μεταξύ του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής, για τη συντήρηση και την αξιοποίηση αυτής της τεράστιας δημόσιας περιουσίας προς όφελος των περιβαλλοντικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών αναγκών των κατοίκων και της υπερτοπικής σημασίας αυτών των μεγάλων έργων. Ήρθε η ώρα να δούμε το Κέντρο Πολιτισμού ως αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής ζωής της πόλης, όπου εδρεύουν η Εθνική Βιβλιοθήκη και η Λυρική Σκηνή. Να κάνουμε, μαζί του, την Καλλιθέα, πόλη της παιδείας και των τεχνών. Μια πόλη για όλους.
Αυτή είναι η σύγκρουση δύο κόσμων και δύο αντιλήψεων. Κανέναν δεν επιθυμούμε να προσβάλλουμε. Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται πως είναι αντικειμενικά με τους επιτήδειους κερδοσκόπους. Εμείς, πρέπει να είμαστε με την κοινωνία και τους πολίτες.
Αυτό το δίλημμα διατρέχει κάθε πλευρά της δράσης του Δήμου.

Γιατί, κατά τη γνώμη μας, απέτυχε η σημερινή διοίκηση; Απέτυχε, διότι ακολούθησε το παλιό. Προσκολλήθηκε στη λογική των πελατειακών σχέσεων και του εντυπωσιασμού των πολιτών.

Θα μου επιτρέψετε να σας εξομολογηθώ μια προσωπική διάθεση. Άκουσα προ ημερών τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να εκθέτει τις πραγματικές ενέργειες του προγράμματος «Έξυπνη Πόλη» και, μεταξύ άλλων, να αναφέρεται στην κατάργηση της έντυπης υπηρεσιακής αλληλογραφίας στο υπουργείο του. Χαμογελούσα, όσο μιλούσε. Δεν ειρωνευόμουν τον κ. Νίκο Παππά. Σκεπτόμουν, όμως, ότι στο Δήμο Καλλιθέας τα παιδιά στη διοίκηση χαίρονται πολύ με το FB και ορισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίες ένα στόχο έχουν, να προβάλλουν φωτογραφίες από τη δράση τους.
Ο Δήμος, όμως, χρειάζεται ισχυρό εκσυγχρονισμό. Και είτε αυτός θα είναι προοδευτικός, θα διαχέει δηλαδή τη χρήση των νέων τεχνολογιών σε όλους τους πολίτες και θα συμβάλλει στον εκδημοκρατισμό και την αμεσότητα της επικοινωνίας τους μαζί του. Είτε θα περιορίζεται στην ανάθεση αναξιόπιστων υπηρεσιών. Εμείς, θέλουμε έναν Δήμο για όλους. Όχι μόνο για την εικόνα της διοίκησής του.

Θέλουμε πράγματι έναν Δήμο πρωταγωνιστή στη δημόσια ζωή της πόλης. Οργανωτή του δικτύου των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας, που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα στις νέες συνθήκες για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, ιδίως, ύστερα από την ολοκλήρωση του δανειακού προγράμματος. Ισότιμο και όχι υποκριτικό εταίρο της Εκκλησίας και των κοινωνικών – εθελοντικών οργανώσεων σ’ αυτή τη μεγάλη ανθρωπιστική κινητοποίηση. Δήμο που δεν θα φοβάται να υποστηρίξει πως ένα Κέντρο Κοινότητας, όπως αυτό που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, έχει μια σπουδαία αποστολή, να τερματίσει τη διαμεσολάβηση ανάμεσα στις δημόσιες αρχές και τις ανθρώπινες ανάγκες, να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας που δικαιούνται την υποστήριξη του κράτους σ’ αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες, με τις οποίες ο τόπος βρέθηκε αντιμέτωπος.

Θέλουμε ένα Δήμο με ισχυρό υπηρεσιακό μηχανισμό, ικανό να ανταποκριθεί στις περίπλοκες απαιτήσεις της εποχής, με υπευθυνότητα, διαφάνεια στη δράση του, επιστημονική κατάρτιση και κύρος.

Απευθύνω τις ευχαριστίες μας προς τους εργαζομένους για τη μέχρι τώρα συμβολή τους. Πρέπει να ενισχύσουμε τη θέση τους, αλλά και την επίδρασή τους στη διαμόρφωση των δημοτικών πολιτικών. Και πρέπει να το πούμε καθαρά. Χρειαζόμαστε προσωπικό. Μόνιμο προσωπικό. Έχει δίκιο ο Πάνος Σκουρλέτης. Προσωπικό ιδίως επιστημονικών ειδικοτήτων.

Με ένα τέτοιο Δήμο μπορούμε να ανοίξουμε και πάλι τη συζήτηση και γρήγορα να αποφασίσουμε σχετικά με την ανάπλαση και την αξιοποίηση των Προσφυγικών κατοικιών, για την προοπτική της παρακμάζουσας πλατείας Κύπρου, της ακόμη δοκιμαζόμενης τοπικής επιχειρηματικής δράσης, για τον αθλητισμό των επιδόσεων και της λαϊκής συμμετοχής, για την αναβάθμιση των πολιτιστικών θεσμών.

Κυρίες και κύριοι,
Υπό τις παρούσες πολιτικές περιστάσεις, η προοπτική αυτού του ισχυρού, σύγχρονου και δημοκρατικά οργανωμένου Δήμου δεν αμφισβητείται μόνον από τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού, που επιδιώκει την εκχώρηση δημοτικών υπηρεσιών στην ιδιωτική κερδοσκοπία. Αμφισβητείται καθαρά και από το παρακολούθημά του, τις νεοφασιστικές κινήσεις που βγήκαν από το σκοτάδι και διεκδικούν ρόλο στην Καλλιθέα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικά.

Πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους απέναντί τους. Δεν επιβάλλεται αυτή η στάση μόνον από την ιστορία των ΕΠΟΝιτών της οδού Μπιζανίου, των εκτελεσμένων στο Μπλόκο, στα Περόνια, στην οδό Ανδρομάχης, τη φωτογραφία των γονατισμένων γυναικών στη διαδήλωση του Δεκέμβρη. Είναι και η σύγχρονη πραγματικότητα που πρέπει να τη διαμορφώσει. Η «Χρυσή Αυγή» είναι αντίπαλος κάθε έννοιας αυτοδιοίκησης και δημοκρατίας. Επιδίωξή της δεν είναι η επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Αλλά, η εκμετάλλευσή τους στη δημιουργία ενός στρατού αθλιότητας και φτώχειας που θα τίθεται στην υπηρεσία των επιτήδειων κερδοσκόπων. Απέναντι σ’ αυτούς που ομολόγησαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ζητούν -και εδώ, στην Καλλιθέα- την εθνική κάθαρση, να αντιτάξουμε τη δύναμή μας. Εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια των νικητών του μεγάλου αντιφασιστικού πολέμου δεν θα τους αφήσουμε να περάσουν. Πρέπει να ενεργήσουμε όλοι μαζί. Δήμος σύγχρονος, ικανός και πρόθυμος να σταθεί στο πλευρό των πολιτών μπορεί να είναι μόνον ένας Δήμος αντιφασιστικός. Κάθε τι άλλο, ανοχή στον εθνικισμό ή κατευνασμός, είναι σχέδια που έπεσαν στο κεφάλι αυτών που τα συνέλαβαν.

Κυρίες και κύριοι,
Φέρνοντας σήμερα στην πολιτική ζωή της Καλλιθέας αυτή την καινούργια προοδευτική ενότητα, πρέπει να δεχθούμε ότι θα έπρεπε και θα μπορούσε να είναι περισσότερο ολοκληρωμένη. Ασφαλώς οι καιροί είναι διαφορετικοί από τα χρόνια του Γιάννη Γάλλου και του Γιώργου Ψαλιδόπουλου ή την εποχή των κ.κ. Γιώργου Κυριόπουλου και Κώστα Ασκούνη. Σ’ αυτή τη μακρά σειρά ετών μεγάλες αντιπαραθέσεις είχαν οπωσδήποτε σημειωθεί για την ηγεμονία στο χώρο των προοδευτικών δυνάμεων. Αλλά, κανείς τότε δεν προέτασσε τη στρατηγική ήττα του άλλου. Όλοι κατανοούσαν την ανάγκη των συμμαχιών και όλοι επεδίωκαν να έχουν συμμάχους. Κάποιοι χρωστούν απάντηση γιατί υπαναχωρούν.

Δεν την οφείλουν σε μας. Αλλά, στην κοινωνία. Διότι οι προοδευτικές δυνάμεις στη σύγχρονη εποχή είναι περισσότερες από αυτές της δεκαετίας του ’80, του ’90 και του 2000. Η υπέρβαση της οικονομικής κρίσης, ο δημοκρατικός εκσυγχρονισμός και η μεταρρύθμιση του κράτους που την προεκάλεσε και την επέτεινε, η δημοκρατική επανατοποθέτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πολίτευμα και το πολιτικό σύστημα, η διεθνής θέση της χώρας σε μιαν Ευρώπη που μάχεται τα αδιέξοδα του νεοφιλελευθερισμού και τον κίνδυνο της ακροδεξιάς ενώνουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από τους οπαδούς των κομμάτων του Κέντρου και της Αριστεράς εκείνων των χρόνων. Οι προοδευτικές αξίες και η αναβάθμιση της δημοκρατίας είναι μια κόκκινη γραμμή που συνδέει πια οριζόντια στο πολιτικό σύστημα τη σκέψη και την ενεργητικότητα ανθρώπων με πολύ διαφορετική προέλευση.
Αυτή τη νέα ενότητα επιθυμούμε να εκπροσωπήσουμε στην Καλλιθέα. Από αυτήν εξαρτάται τι είδους Δήμο θα έχουμε.
Γι’ αυτό και θα ήθελα να είμαι πολύ σαφής. Σχέδια για το δεύτερο γύρο των εκλογών μπορούν να γίνουν μόνον μετά από τον πρώτο.

Κυρίες και κύριοι,
Τι είναι η αυτοδιοίκηση; Ένα δικαίωμα του πολίτη, απαντούσε ο Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Δημήτρης Τσάτσος. Ελάτε, λοιπόν, όλοι μαζί, να την κάνουμε ισχυρή στην Καλλιθέα και τον τόπο μας.
Και ποιο είναι το κίνητρο της νίκης; Η ελευθερία, εξηγούσε ο Αισχύλος. Ελάτε, λοιπόν, όλοι μαζί, να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας και, στις ημέρες μέχρι τις εκλογές, να δείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε, τώρα που η Καλλιθέα ενώνεται, τώρα που η Καλλιθέα μας ενώνει και πάλι.

η δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας, Νατάσα Αδαμοπούλου

Τελευταίες ειδήσεις