Desperados: "O Εθνικός και οι οπαδοί του είναι ανεπιθύμητοι στην Καλλιθέα"

Desperados: "O Εθνικός και οι οπαδοί του είναι ανεπιθύμητοι στην Καλλιθέα"
06 Ιουν
2017

Κατά του Δήμου Καλλιθέας στράφηκαν οι οπαδοί της τοπικής ομάδας για την παραχώρηση του «Ελ Πάσο» στον Εθνικό για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.

Με ανακοίνωσή τους τόνισαν ότι τόσο ο Εθνικός όσο και φίλαθλοί του είναι ανεπιθύμητοι ενώ επεσήμαναν μεταξύ άλλων πως: «όλοι θυμούνται τη φιλοξενία τους και τις ομορφιές στα μεταξύ μας παιχνίδια όταν ακόμα αγωνιζόντουσαν στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Καλλιθέας έχει ως εξής:

"Σε μία πολύ άσχημη χρονιά για την ομάδα και ενώ νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες πως ο δήμος ήρθε σε συμφωνία με ένα ερασιτεχνικό σωματείο του πειραιά για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου της πόλης μας τη νέα χρονιά.

Άνθρωποι που έχουν περάσει από παραγοντικές θέσεις παλαιότερα στην ομάδα και δηλώνουν φίλαθλοι της Καλλιθέας, μετά από την παραχώρηση του κλειστού της πόλης στην ίδια ομάδα αποφάσισαν εν κρυπτώ να την βάλουν και στο ποδοσφαιρικό μας σπίτι.

"O Εθνικός και οι οπαδοί του είναι ανεπιθύμητοι στην Καλλιθέα"
Ένα σωματείο διόλου φιλικό, ούτε καν γειτονικό που δεν μας έχει προσφέρει ποτέ τίποτα για να μιλάμε έστω για επιστροφή κάποιας εξυπηρέτησης και που αντιθέτως όλοι θυμούνται τη φιλοξενία τους και τις ομορφιές στα μεταξύ μας παιχνίδια όταν ακόμα αγωνιζόντουσαν στις επαγγελματικές κατηγορίες.Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι για τους οποίους δεν θα ήμασταν ποτέ υπέρ μιας τέτοιας συμφωνίας γι'αυτό η συγκεκριμένη ομάδα και οι οπαδοί της είναι ανεπιθύμητοι στο Ελ Πάσο και το ίδιο θα ισχύσει για αυτούς που ελαφρά τη καρδία παραχωρούν την περιουσία των δημοτών της πόλης για λίγα χιλιάρικα αν δεν δώσουν εξηγήσεις και δεν πάρουν πίσω αυτή την ντροπιαστική απόφαση.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η μη τοποθέτηση της παε επί του θέματος μέχρι στιγμής είναι γιατί έχει στραμμένη αλλού την προσοχή της αυτή την χρονική περίοδο και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση συναίνεση στα σχέδια του δήμου.

Υ.Γ. Τα περουσιακά στοιχεία των δημοτών δεν ανήκουν σε κανέναν αιρετό για να μπορεί να τα πουλάει η τα νοικιάζει ανάλογα με τα συμφέροντα του και η Καλλιθέα δεν θα γίνει το μαγαζάκι κανενός εφήμερου διαχειριστή.
Θα μας βρείτε απέναντί σας.
Kallithea Desperados Club 2008"

Λασκαρίδης: "Η διοίκηση του Δήμου παραχώρησε και κρυφά το Ελ Πάσο στον Εθνικό"
Ποδοσφαιρόφιλος και ο ίδιος, σπάνια χάνει αγώνες της Καλλιθέας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, αμέσως εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα:
«Λες και δεν αρκούσε το γεγονός ότι με την προκλητική αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου, η Καλλιθέα, η μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στη Γ' Εθνική, τώρα οι «μαθητευόμενοι μάγοι» της Ματζαγριωτάκη προχώρησαν σ' ένα νέο ατόπημα.
Εν κρυπτώ παραχώρησαν το θρυλικό «Ελ Πάσο» στον Εθνικό Πειραιώς, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ενημερώσουν ούτε την ομάδα της πόλης, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

"Ορατός ο κίνδυνος να χάσει προπονήσεις η Καλλιθέα"
Μάλιστα, ο κ. Λασκαρίδης διέβλεψε ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ομάδες, είναι ορατός ο κίνδυνος να αφαιρεθούν προπονήσεις από την τοπική ποδοσφαρική ομάδα.

Δεν ενδιαφέρεται η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας αν ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνθεί με δύο-τουλάχιστον- αγώνες περισσότερο το μήνα, αλλά φαίνεται ότι θα έχει τη «λύση στο τσεπάκι», με ορατό τον κίνδυνο ν' αφαιρέσει προπονήσεις από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας! Διότι , όλες οι υποσχέσεις της προς την ομάδα μας για εξασφάλιση προπονητικού κέντρου, αποδείχθηκαν προεκλογικές εξαγγελίες και μετεκλογικές εξάρσεις...

Δεν έχουμε τίποτα με την ιστορική ομάδα του Εθνικού και ίσα-ίσα που την ευχαριστούμε που από την αποψινή της ανακοίνωση, πληροφορηθήκαμε τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας.

Απλά καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να μην προχωρά σε μυστικές συμφωνίες και να κάνει εποικοδομητικό διάλογο με τους φορείς της πόλης στα ζητήματα που τους αφορούν. Αυτά για τα επόμενα δύο χρόνια που τους απομένουν...

Όσο για την ομάδα της Καλλιθέας, θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει και πάλι, σε πείσμα του δημάρχου και του προέδρου του αθλητικού οργανισμού!»


Η ανακοίνωση του Εθνικού
Η είδηση που έβαλε φωτιά στην κερκίδα των Desperados έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Εθνικού σε αθλητικές εφημερίδες και αθλητικά sites την περασμένη εβδομάδα.  

"Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας θα έχει ως έδρα το πλήρως ανακαινισμένο πραγματικό στολίδι, Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης".

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καλλιθέας που συναίνεσε στο αίτημά μας και προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Κωνσταντίνο Ευσταθίου, για τη διάθεση που έδειξαν, προκειμένου ο Εθνικός να αγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για τους, ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και στους φιλάθλους μας.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, και τον πρόεδρο του τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Δημήτρη Κόλλια, για την επί τρία συναπτά έτη παραχώρηση του γηπέδου του Μοσχάτου, το οποίο η ομάδα μας χρησιμοποίησε ως έδρα".

 

 

Τελευταίες ειδήσεις