Γιώργος Δεδούσης: Παρέδωσε την έδρα του δημοτικού συμβούλου και κατεβαίνει με Λασκαρίδη

Ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, κ. Γιώργος Δεδούσης [image:kallitheaonline.gr] Ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, κ. Γιώργος Δεδούσης [image:kallitheaonline.gr]
12 Μαρ
2019

Σε καιρούς που βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι εμπαίζοντας επιδεικτικά τους πολίτες που τους ψηφίζουν, μετακινούνται σε κόμματα και παρατάξεις ποδοσφαιροποιώντας την πολιτική, υπάρχουν ακόμα πολιτικά πρόσωπα τα οποία πάνω από το ήθος τους και την έντιμη σχέση με τους πολίτες δεν βάζουν τίποτα.

"Τιμώντας την σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες", με μια λιτή επιστολή προς το δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας, ο Γιώργος Δεδούσης παραιτήθηκε από την θέση του δημοτικού συμβούλου παραδίδοντας την έδρα του. 

Ο κ. Δεδούσης στην επιστολή αυτή, η οποία θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, δηλώνει ότι παραιτείται για λόγους δεοντολογίας, τονίζοντας πως αποτέλεσε μεγάλη τιμή για τον ίδιο ότι υπηρέτησε τον δήμο Καλλιθέας και την Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ο Γιώργος Δεδούσης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Κίνηση Πολιτών και στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019 θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη του δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.


dedousis laskaridis mazi

Τελευταίες ειδήσεις