Ψαλιδόπουλος: "Ο κ. Δήμαρχος θυμώνει διότι συνειδητοποιεί ότι τα λάθη του"

Ψαλιδόπουλος: "Ο κ. Δήμαρχος θυμώνει διότι συνειδητοποιεί ότι τα λάθη του"
25 Μαρ
2017

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου κ. Μάνου Μεϊμαράκη και του διαδικτυακού τόπου «kallitheaonline», ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Σε προηγούμενες σημερινές δηλώσεις σας κατηγορήσατε τον κ. Δήμαρχο ότι οργάνωσε τις σημερινές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου «επί τη βάσει των εκλογικών του αναγκών». Τι ακριβώς εννοείτε με αυτή σας την τοποθέτηση;

Ο κ. Δήμαρχος οργάνωσε τη σημερινή τελετή με επίκεντρο, την επιθυμία του να μη δυσαρεστήσει τη «Χρυσή Αυγή», η οποία εμφανίστηκε απρόσκλητη στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου για να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων. Είναι προφανές ότι ο ίδιος επιδιώκει την εκλογική ενσωμάτωση των στελεχών της. Ανησυχεί μήπως η «Χρυσή Αυγή» κατέβει αυτόνομη στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για αδίστακτο παλαιοκομματισμό χωρίς αρχές.

Ο κ. Δήμαρχος σας άσκησε κριτική για την απουσία της παράταξής σας από τη σημερινή, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ...

Το Δημοτικό Συμβούλιο έπρεπε να είχε συνεδριάσει εκτάκτως χθες (24/3/2017), όπως είχαμε προτείνει, προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις επί του κεντρικού πολιτικού προβλήματος, το οποίο ήταν η ενιαία αντιμετώπιση των επιδιώξεων της "Χρυσής Αυγής» από τον εορτασμό της εθνικής επετείου στην Καλλιθέα. Η διόρθωση ενός νομικού λάθους στην απόφαση για τη σύσταση του Συνδέσμου Δήμων Νοτίου Αττικής, για το οποίο ευθύνεται η ίδια η διοίκηση και είχε εγκαίρως προειδοποιηθεί από την αντιπολίτευση και από τη δική μας παράταξη, θα μπορούσε να είχε επίσης συζητηθεί χθες. Ο κ. Δήμαρχος θυμώνει, διότι συνειδητοποιεί ότι τα λάθη του δεν μπορούν να διασκεδάσουν τη μοναξιά του.

 

Τελευταίες ειδήσεις