Κακοκαιρία: Κατέρρευσε μπαλκόνι στην Καλλιθέα - Παγιδεύθηκαν οχήματα (UPDATED)

Κακοκαιρία: Κατέρρευσε μπαλκόνι στην Καλλιθέα - Παγιδεύθηκαν οχήματα (UPDATED)
06 Σεπ
2023

Το μπαλκόνι κατέρρευσε κατά την διάρκεια της βροχόπτωσης και συγκεκριμένα πριν από περίπου 1 ώρα. Ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν περνούσαν πεζοί.

Τα μπάζα καταπλάκωσαν όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο ακριβώς από κάτω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφιρίες, η κατάρρευση του τσιμεντένιου μπαλκονιού της ταράτσας του εγκαταλελειμμένου οικήματος στην συμβολή των οδών Ναυαρίνου & Ναυάρχου Βότση στην Καλλιθέα, προκλήθηκε από το βάρος της βροχής.

Με εντολή του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Σκανδαλάκη, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας έσπευσε και απέκλεισε το σημείο, ενώ επί τόπου βρίσκεται και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Για την ώρα η κακοκαιρία δεν έχει προκαλέσει άλλα προβλήματα στην περιοχή της Καλλιθέας, ωστόσο όλη η δύναμη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας βρίσκεται έξω ώστε να αντιμετωπίσει έκτακτα περιστατικά.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Τροχαίας Καλλιθέας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, κ. Αρβάλη, η συνολική εικόνα στους δρόμους της Καλλιθέας είναι κανονική, δεν υπάρχουν αποκλεισμένοι δρόμοι λόγω της βροχόπτωσης και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Παγιδεύθηκαν οχήματα

Σταθμευμένα οχήματα παγιδεύθηκαν όταν η μικρής έντασης βροχόπτωση παρέσυρε τα χώματα σε επιμήκες έργο εγκατάστασης σωληνώσεων αερίου επί της οδού Βαλέστρα.

Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη της Τροχαίας Καλλιθέας και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας.

Μάνος Μεϊμαράκης

katerevse mpalkoni01


katerevse mpalkoni02

vlstr1

vlstr2

vlstr3

Τελευταίες ειδήσεις