Ο υφυπουργός Βασιλειάδης, η μαρίνα της Καλλιθέας και οι αγκαλιές με Παυλίδη και Ασκούνη

Ο υφυπουργός Βασιλειάδης, η μαρίνα της Καλλιθέας και οι αγκαλιές με Παυλίδη και Ασκούνη
04 Μαρ
2019

Λίγο ξαφνικά μάθαμε το όνομα του υφυπουργού Αθλητισμού στην Καλλιθέα. Ο κ. Βασιλειάδης εμφανίσθηκε στην πόλη μας πριν από περίπου ένα μήνα με ένα τσουβάλι λεφτά, λέει, για έργα αθλητισμού στην Καλλιθέα. Μάλιστα, μάλωσε δημόσια τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, διότι, λέει, δεν τα διεκδικεί αυτά τα λεφτά ο δήμος Καλλιθέας. Και στο βάθος χαμογελούσε πονηρά ο Ασκούνης...

Τι κι αν εξήγησε δημόσια ο δήμαρχος Καλλιθέας ότι δεν υπάρχει προσωπικό στον δήμο να συντάξει τις μελέτες, ο κ. Βασιλειάδης ήθελε να κάνει μια θεαματική εμφάνιση και την έκανε. Θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών, θέλει και τις ψήφους της Καλλιθέας, του έλειπε λοιπόν μια θεαματική είσοδο, τι καλύτερο από το να εμφανισθεί ως υπουργός της κυβέρνησης που μπήκε στον κόπο να σκύψει πάνω από τα προβλήματα της Καλλιθέας.

Όμως απ' όσο γνωρίζουμε όλοι σε αυτή την πόλη, δεν έχει λήξει η προθεσμία υποβολής προτάσεων από τον δήμο Καλλιθέας προς το υπουργείο του για την χρηματοδότηση έργων αθλητισμού στην Καλλιθέα. Προς τι η τόση βιασύνη του κ. Βασιλειάδη να κρεμάσει στα μανταλάκια τον δήμαρχο της Καλλιθέας; Δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στην Ελλάδα αυτό ποτέ. Και μείναμε όλοι να απορούμε, τι έπαθε αυτός;.. Η Περιφέρεια της Δούρου με αυτόν τον “σατανά” Αντιπεριφερειάρχη τον Καπάταη που έχει στα Νότια, μεταξύ άλλων δήμων της Νότιας Αθήνας, χρηματοδοτεί πέντε έργα στην Καλλιθέα. Αυτά τα έργα γιατί τα θέλει ο Κάρναβος και του Βασιλειάδη δεν τα θέλει;

Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης όταν ήταν δήμαρχος και του ζητούσε η αντιπολίτευση να απορροφήσει κοινοτικούς ή άλλους πόρους για έργα στην πόλη, απαντούσε ότι δεν έχει προσωπικό στον δήμο να συντάξει τις τεχνικές μελέτες. Και μπορεί να ήταν αλήθεια. Για αυτό και επί των ημερών του Ασκούνη ο δήμος Καλλιθέας κατέγραψε ιστορικό χαμηλό στην απορρόφηση κοινοτικών ή άλλων πόρων, χάνοντας ταυτόχρονα τεράστιες χρηματοδοτικές ευκαιρίες την χρυσή περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όταν ο νέος δήμαρχος της Καλλιθέας Κάρναβος απάντησε στον κ. Βασιλειάδη ότι δεν έχει προσωπικό να συντάξει τις τεχνικές, οικονομοτεχνικές, εδαφοτεχνικές, κ.α. μελέτες, ο κ. υφυπουργός δεν είπε λέξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Καλλιθέας την τελευταία πενταετία από ΕΣΠΑ, Πράσινο Ταμείο, κ.α. έχει απορροφήσει περί τα 10 εκατομύρια ευρώ για παιδικούς σταθμούς και αθλητισμό στην Καλλιθέα.

Μέχρι λοιπόν ο Κάρναβος να βρει ανθρώπους στον δήμο να κάνει τις μελέτες για επιπλέον έργα Αθλητισμού για να μη διαμαρτύρεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Βασιλειάδης με την ίδια τόλμη μπορεί αν θέλει μπορεί να βγει δημόσια, ανοιχτά και καθαρά και να μιλήσει και για μια άλλη υπόθεση η οποία μάλιστα απασχολεί σοβαρά και την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτή η υπόθεση είναι η γνωστή υπόθεση της μαρίνας Καλλιθέας.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον δήμο
Υπενθυμίζεται ότι η νέα διοίκηση του δήμου Καλλιθέας ήδη εισπράττει 350.000 ευρώ ετησίως από τον ελλιμενισμό των σκαφών στη μαρίνα, χρήματα τα οποία ουδέποτε εισέπραξε η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Καλλιθέας με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, και όχι επειδή το νομικό καθεστώς δεν του το επέτρεπε όπως είπε στον Εισαγγελέα. Με τους ίδιους νόμους, με το ίδιο νομικό καθεστώς εισπράττει τα λιμενιάτικα από τη μαρίνα Καλλιθέας η σημερινή διοίκηση του δήμου.

Αυτός είναι και ο λόγος - η μη είσπραξη των τελών ελλιμενισμού από τη μαρίνα - για τον οποίο ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης κλήθηκε από τον Εισαγγελέα για ανωμοτί εξηγήσεις.


Τρία χρόνια πριν
Όμως, για να δούμε αν και πως εμπλέκεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης στην υπόθεση μαρίνα Καλλιθέας θα μεταφερθούμε νοερά τρία χρόνια πίσω.

Οι ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης έχουν ολοκληρώσει το πόρισμα τους για την μαρίνα Καλλιθέας. Αφού πρώτα είχαν αγνοήσει δεκάδες καταγγελίες προς το ΣΕΕΔΔ και αφού χρειάσθηκε να εκδοθεί εντολή ελέγχου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλο. Άλλο να καταγγέλουν ανώνυμα πολίτες σκάνδαλα σε έναν δήμο και άλλο να έρχεται εντολή από ψηλά. Έχει κανείς ιδέα πόσες εκατοντάδες καταγγελίες δημοσίων υπαλλήλων και πολιτών για διαφθορά κατέληγαν στο γραμματοκιβώτιο του ΣΕΕΔΔ και στο τέλος στα αζήτητα;...

Λάδι το πόρισμα...
Εν πάση περιπτώσει, οι ελεγκτές παρέδωσαν ένα πόρισμα από το οποίο έλειπαν όλα τα στοιχεία που αποτύπωναν στο πραγματικό του μέγεθος το σκάνδαλο της μαρίνας Καλλιθέας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο κείμενο του πορίσματος που επεξεργάσθηκαν οι Ελεγκτές του ΣΕΕΔΔ διαφέρει σημαντικά από αυτό που παρέδωσαν! Ως "αντιηλιακό λαδάκι" το βάφτιζαν αντιδήμαρχοι της Καλλιθέας το πόρισμα αυτό...

Αφού λοιπόν οι Ελεγκτές έχουν παραδώσει το πόρισμα τους, έστω αυτό, μεταξύ Ιουνίου 2016 και Σεπτεμβρίου 2016 φθάνει στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σειρά εγγράφων και στοιχείων για την υπόθεση της μαρίνας Καλλιθέας που έλειπαν από το πρώτο πόρισμα των Ελεγκτών, με αίτημα να ξαναγίνει έλεγχος από τους Ελεγκτές στη μαρίνα.

Όλα λοιπόν αυτά τα στοιχεία (107 έγγραφα στο σύνολο) την περίοδο Ιούνιος 2016 – Σεπτέμβριος 2016, πρωτοκολλημένα φεύγουν με εντολή ελέγχου από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου για το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και προς την Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς.

Βουίξε η Αθήνα
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι θυελλώδεις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, έχει βουίξει όλη η Αθήνα, από τα γραφεία ανακριτικών υπαλλήλων και Εισαγγελέων έχουν αρχίσει να περνάνε αρχηγοί δημοτικών παρατάξεων, έχει περάσει ήδη ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας για ανωμοτί κατάθεση, έχουν σχηματισθεί τρεις δικογραφίες για τα λιμενιάτικα που ποτέ ο δήμος δεν εισέπραττε, αλλά και για το 1,5 εκατ. ευρώ φέσι από τους σκαφάτους το οποίο καλείται ο δήμος Καλλιθέας να πληρώσει και για το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή με επικεφαλής τον κ. Ασκούνη δεν ενημέρωσε κανέναν (ούτε αντιδημάρχους του), έχουν πέσει ήδη οι πρώτες μηνύσεις για ρευματοκλοπή στη μαρίνα που ακόμα δικάζονται, ένα ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου που καταδικάζει τις απόπειρες παρεμπόδισης της Δικαιοσύνης, καθώς και μια μήνυση του νέου Προέδρου του Οργανισμού Διαχείρισης της Μαρίνας Καλλιθέας, Κωνταντίνου Ευσταθίου, στην οποία μεταξύ άλλων καταγγέλει για “αντιποίηση αρχής” τον ιδιώτη Παντελή Παυλίδη (επί δεκαετίες επιστήθιο φίλο του Κώστα Ασκούνη) ότι εισπράττει τα τέλη ελλιμενισμού από τη μαρίνα Καλλιθέας χωρίς να έχει απολύτως κανένα δικαίωμα, κτλ. Η υπόθεση μαρίνα Καλλιθέας είναι ΑΚΟΜΑ ανοιχτή και όποιος αναφέρει ότι έκλεισε ψεύδεται.-

Ο κ. Βασιλειάδης
Ποιός ήταν Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς σε ετούτη τη δόλια χώρα εκείνη την περίοδο (Ιούνιος 2016 – Σεπτέμβριος 2016) όταν εδώ στην Καλλιθέα κάποιοι βάζαμε το κεφάλι μας στο στόμα του λύκου και βγάλαμε μάτια στην πλάτη για αυτή την πολύ βρώμικη υπόθεση στη μαρίνα Καλλιθέας με τα εκατομύρια από τα λιμενιάτικα που δεν εισέπραττε ο δήμος Καλλιθέας;

Ποιός ήταν Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς εκείνη την περίοδο και τι έγιναν τα στοιχεία που έφθαναν στο Γραφείο του κ. Παπαγγελόπουλου με αίτημα να ξανανοίξουν τον φάκελο: μαρίνα Καλλιθέας οι Ελεγκτές του ΣΕΕΔΔ (μετά το πρώτο πόρισμα που παρέδωσαν) και προωθούνταν στην Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς;...

Ποιός ήταν! Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς εκείνη την περίοδο ήταν ο κ. Βασιλειάδης, σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος τελευταία επιδίδεται σε selfies και αναμνηστικές φωτογραφίες με τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη και τον πάλαι ποτέ Πρόεδρο του ΝΟΤΚ, Παντελή Παυλίδη, τον οποίο και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό δεκάδες άνθρωποι έχουν δείξει ανοιχτά ότι εισέπραττε ανενόχλητος τα λιμενιάτικα από εκατοντάδες μηχανοκίνητα τουριστικά σκάφη αναψυχής και ναυταθλητικά σκάφη όσο ήταν δήμαρχος Καλλιθέας, ο κολλητός του Κώστας Ασκούνης.

Δικαίωμα του του κ. Βασιλειάδη να φωτογραφίζεται με όποιον επιθυμεί, και από μικροφώνου να λέει ότι θέλει!

Ακολουθούν δύο διαβιβαστικά του υπουργείου Δικαιοσύνης στα οποία βλέπει κανείς που κατέληγαν οι αναφορές και καταγγελίες (107 έγγραφα) για την υπόθεση μαρίνα Καλλιθέας, μετά το πρώτο πόρισμα του ΣΕΕΔΔ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 με δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς υποσχόταν ότι θα σπάσει το άβατο στην Δημόσια Διοίκηση σε ότι αφορά τους ελέγχους για την πάταξη της διαφθοράς. Την ίδια ημέρα έφτασε στην υπηρεσία του ένα από τα επτά διαβιβαστικά με στοιχεία για την υπόθεση της μαρίνας Καλλιθέας.

diavivastiko enadiavivastiko dyo

Και ελεγκτής και ομοτράπεζος;..
Όμως τώρα, ο κ. Βασιλειάδης πρέπει συγκεκριμένα να μας πει με την ιδιότητα του ως Γενικού Γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθορεάς εκείνη την περίοδο σε ποιές ενέργειες έχει προβεί για την υπόθεση της μαρίνας Καλλιθέας, τι εντολές έχει δώσει για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, κυρίως όμως τι δουλειά έχει να φωτογραφίζεται με ανθρώπους τους οποίους ήδη ελέγχει η Δικαιοσύνη, υφιστάμενες αυτού υπηρεσίες και μάλιστα για μια τέτοια υπόθεση... Υπάρχουν άνθρωποι που χαρακτηρίζουν την ιστορία αυτή ώς ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν γνωρίζουμε αν είναι μεγαλύτερο από εκείνο του ΣΥΝΠΑ...

Στους καιρούς που διανύουμε με τον λάο στα κάγκελα από την ανέχεια και έχοντας ακούσει δεκάδες φορές το πρόταγμα του ΣΥΡΙΖΑ όλα στο φως, η Δικαιοσύνη θα λάμψει και όλα αυτά τα καλλωπιστικά, δεν αντέχει στη λογική να είσαι εσύ αυτός που ελέγχει και ταυτόχρονα ομοτράπεζος αυτών που ελέγχεις. Πολλώ δε μάλλον, όταν μέχρι πρότινος μετείχες στην Επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς η οποία ιδρύθηκε κατ' απαίτηση του Πρωθυπουργού μαζί με άλλους κορυφαίους υπουργούς, μεταξύ αυτών τους Παπαγγελόπουλο, Τζανακόπουλο, κ.α.

Σκέψεις...
Η πολύ ξαφνική εμφάνιση του μέχρι πρότινος Γενικού Γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, κ. Βασιλειάδη αγκαλιά με ανθρώπους τους οποίους υφιστάμενες του Υπουργείου Δικαιοσύνης υπηρεσίες ελέγχουν και όφειλαν να ελέγξχουν εξονυχιστικά, στην Καλλιθέα μας βάζει όλους σε σκέψεις. Αν και με τον κ. Παυλίδη, οι επαφές αρχίζουν το 2016.

Αλλά για την υπόθεση μαρίνα Καλλιθέας, τις δικές του ενέργειες και τις τελευταίες του selfies ο κ. Βασιλειάδης πρέπει κάτι να πει. Όχι σε εμάς, ούτε στον λαό της Καλλιθέας του οποίου ζητά την ψήφο, αλλά στον ίδιο τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, στο γραφείο του οποίου φθάνανε οι αναφορές για ένα πόρισμα του ΣΕΕΔΔ για τη μαρίνα Καλλιθέας που μπάζει από παντού και στη συνέχεια οι αναφορές αυτές προωθούνταν στο δικό του γραφείο, στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς.

Η υπόθεση είναι απλή. Έχουμε έναν δήμαρχο και ο κολλητός του εισπράττει επί σειρά ετών τα λιμενιάτικα αντί του δήμου από την μαρίνα του δήμου. Αλλάζει ο δήμαρχος, έρχεται άλλος δήμαρχος και λεει: δικαίωμα είσπραξης τελών ελλιμενισμού έχει δικαίωμα να εισπράξει μόνο ο δήμος και όχι ο ιδιώτης, κοπανάει στον ιδιώτη και μια μήνυση στην οποία μεταξύ άλλων μιλά και για αντιποίηση αρχής, τον ξεφωνίζει και δημόσια ότι παρεμποδίζει την Δικαιοσύνη. Και ο υπουργός Αθλητισμού μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς φωτογραφίζεται με τον πρώην δήμαρχο που κάλεσε ο εισαγγελέας για ανωμοτί εξηγήσεις και τον κολλητό του που εισέπραττε τα λιμενιάτικα, όταν ο νέος δήμαρχος καταγγέλει σκάνδαλο στη μέση μιας πλατείας με χιλιάδες κόσμο (υπάρχουν τα βίντεο αυτά και έχουν δημοσιευθεί). 

Θέλουμε να πιστέψουμε ότι για να επιλέξει ο Πρωθυπουργός τον κ. Βασιλειάδη και ως μέλος της Επιτροπής κατά της Διαφθοράς μαζί με μερικούς κορυφαίους ακόμα υπουργούς είναι έξυπνος άνθρωπος που δεν τον γελάει κανείς εύκολα. Αλλά δεν πιστεύει κανείς σε αυτή την πόλη ότι ο κ. Βασιλειάδης δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την υπόθεση μαρίνα Καλλιθέας, είτε ως πρώην ΓΓΚΔ, είτε ως υφυπουργός Αθλητισμού τώρα. Μάλιστα, έχε υποχρέωση να τιμά τους αθλητές σε εκδηλώσεις τους! Αλλά!...

Ας τον προτρέψουμε να ρίξει μια ματιά σε άλλα πορίσματα του ΣΕΕΔΔ για υποθέσεις αντίστοιχες της μαρίνας Καλλιθέας σε άλλα σημεία στη χώρα. Θα δει τρομακτικές διαφορές στην αντιμετώπιση των ευρημάτων.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι η θεαματική είσοδος του στην Καλλιθέα με το πρόσχημα ότι ο δήμος δεν παίρνει τα λεφτά που δίνει για έργα αθλητισμού στην Καλλιθέα, ήταν χοντροκομμένα στημένη για προεκλογικούς λόγους που εξυπηρετούν τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη και μια μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας που θέλει την Καλλιθέα να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση. 

vasileiadis pavlidis 17 martiou 2018
Ο πρώην Γενικός Γραμματεάς Καταπολέμησης της Διαφθοράς και νυν υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης με τον πρώην Πρόεδρο του ΝΟΤΚ, κ. Παντελή Παυλίδη (φωτογραφία Μάρτιος 2018 στο προφίλ του κ.Παυλίδη στο facebook)

vasileiadis askounis dekemvrios 2018
Ο πρώην Γενικός Γραμματεάς Καταπολέμησης της Διαφθοράς και νυν υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης με τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη (φωτο Δεκέμβριος 2018)

vasileiadis pappas pavlidis
Ο κ. Παυλίδης με τον πρώην Γενικό Γραμματεά Καταπολέμησης της Διαφθοράς και νυν υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, σε φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο κ. Παυλίδης στο facebook του με λεζάντα: "Κοιτάμε μπροστά!"...

Όμως, ας ενημερώσει κανείς τον κ. Υφυπουργό ότι αυτά τα δυό πρόσωπα, συνδέονται και σε άλλη υπόθεση που ταλαιπωρεί τελευταία την Καλλιθέα. Αρχίσαμε να παίρνουμε μυρουδιά τι έχει να γίνει στην Καλλιθέα σε λίγο καιρό, από τον Δεκέμβριο του 2018. Την υπόθεση έφερε στο φως από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, η πρώην αντιδήμαρχος, κ. Βάσω Μαργαρίτη. 

Με λίγα λόγια η ιστορία αυτή, ο κ. Παυλίδης πριν απο μερικά χρόνια ήρθε και πούλησε στον δήμο Καλλιθέας ένα κατσάβραχο στον λόφο Σικελίας για το οποίο εμφανίσθηκε ως ιδιοκτήτης του. Τότε δήμαρχος ήταν ο κολλητός του από τότε Κώστας Ασκούνης. Κορυφαίο υπουργείο έστειλε μαντάτο στον δήμο Καλλιθέας να ζητήσει πίσω από τον κ.Παυλίδη κοντά ένα εκατομύριο ευρώ πίσω από την πώληση εκείνη. Αυτό το μαντάτο έφτασε στον δήμο τον Ιούλιο του 2014 και ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κ. Ασκούνης, ουδέποτε το αποκάλυψε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Αφού έχει παραληφθεί αυτό το έγγραφο, μετά τις εκλογές του Μαϊου του 2014 και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2014 ο άνθρωπος αυτός έστειλε διαταγή πληρωμής στον νέο δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, για να του πληρώσει ο δήμος Καλλιθέας μισό εκατομύριο ευρώ που του χρωστούσε ο δήμος από την περίοδο που ήταν δήμαρχος ο Ασκούνης. Ήξερε ο άνθρωπος αυτός ότι έπρεπε να επιστρέψει στον δήμο Καλλιθέας κοντά ένα εκατομύριο ευρώ; Κι αν το ήξερε γιατί εμφανίσθηκε τρείς μήνες μετά να ζητά να πληρωθεί;... Αν δεν το ήξερε γιατί δεν το ήξερε; Προφανώς, δεν τον ενημέρωσε καμιά υπηρεσία του δήμου, λογικά δεν θα τον ενημέρωσε ούτε ο επιστήθιος φίλος του, Κώστας Ασκούνης. Όμως αν δείτε τους παραλήπτες του εγγράφου όλοι γνώριζαν...
Δημοσιεύεται απόσπασμα του τετρασέλιδου εγγράφου

prasino tameio


Σ.Σ.1: Ειλικρινά, κύριε Βασιλειάδη, σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εθνικές εκλογές. Αλλά επειδή για αυτή την υπόθεση εγώ και μερικοί άλλοι εδώ στην Καλλιθέα έχουμε απειληθεί σοβαρά (αυτά έχουν κατατεθεί σε δικογραφίες για την υποθεση), μέχρι να φτάσουμε στο σημείο τα λιμενιάτικα να τα εισπράττει ο δήμος Καλλιθέας, όπως κατανοείτε με την ζωή μας δεν παίζουμε, θα παίξετε εσείς;... Δεν νομίζω! 

Σ.Σ.2: Τέλος, κ. Βασιλειάδη, μαθαίνουμε ότι ο κ. Παυλίδης ετοιμάζει νέο όμιλο ναυταθλητών τον οποίο έχει σκοπό να εγκαταστήσει στα γνωστά του λημέρια στη μαρίνα Καλλιθέας. Από εσάς θέλει την άδεια λειτουργίας, θα την υπογράψετε;...


Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις