Οι οδοκαθαριστές του δήμου Καλλιθέας – Κάθε μέρα στη μάχη για μια πόλη καθαρή - VIDEO

Οι οδοκαθαριστές του δήμου Καλλιθέας – Κάθε μέρα στη μάχη για μια πόλη καθαρή - VIDEO
29 Ιαν
2019

Αμέσως με την λήξη της βάρδιας των εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμάτων, στην μάχη μπαίνουν από νωρίς το πρωί οι 136 οδοκαθαριστές του δήμου Καλλιθέας. Από τις 6 το πρωί μέχρι λίγο πριν τη μια το μεσημέρι κινούνται προς τους τομείς ευθύνης τους σαρώνοντας κάθετα και οριζόντια όλες τις οδούς της πόλης.

Αποστολή τους να συγκεντρώσουν κάθε λογής σκουπίδι από τα πεζοδρόμια και τους δρόμους στον τομέα ευθύνης τους.

Τους ακολουθήσαμε από νωρίς το πρωί μέχρι την λήξη της βάρδιας τους. Όπως δηλώνουν η υπηρεσία που παρέχουν είναι απόλυτα απαραίτητη στην πόλη και στους δημότες. Μια δουλειά που δεν θα έκανε κανείς εύκολα...
odokatharistes 19

Μεταξύ των οδοκαθαριστών του δήμου Καλλιθέας, οι περισσότεροι είναι οικογενειάρχες, με την σκούπα και το φαράσι μεγάλωσαν τα παιδιά τους, αρκετοί είναι πολύτεκνοι, μάλιστα συναντήσαμε οδοκαθαρίστριες μητέρες τριών, πέντε και εννέα παιδιών! Οι νεότεροι οδοκαθαριστές, ελεύθεροι οι περισσότεροι θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς που έχουν μια αξιοπρεπέστατη εργασία με έναν σχετικά ικανοποιητικό μισθό και με αυτήν σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα τους στην ζωή.

Κάρναβος: Πόλη καθαρή και καλύτερες συνθήκες για τους εργαζόμενους
Τώρα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος, ο δήμος Καλλιθέας υλοποιεί ήδη το μεγαλύτερο πρόγραμμα επενδύσεων των τελευταίων 20 ετών, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό με διπλό στόχο: Καλλιθέα καθαρή με την συνεργασία των πολιτών και καλύτερες εργασιακές συνθήκες για τους εργαζόμενους. Δείτε το:

odokatharistes 0

odokatharistes 1

odokatharistes 2

odokatharistes 3

odokatharistes 4

odokatharistes 5

odokatharistes 8

odokatharistes 11

odokatharistes 12

odokatharistes 15

odokatharistes 16

odokatharistes 24

odokatharistes 25


 

Τελευταίες ειδήσεις