Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής στο ΠΕΝ

Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής στο ΠΕΝ
06 Δεκ
2019

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (Π.Ε.Ν) Καλλιθέας επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γιώργος Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργο Σταμάτη, όπου και προσέφερε σημαντική ποσότητα βασικών τροφίμων.

Ρεπορτάζ: Ελεάνα Φλασκή

Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο σειράς δράσεων κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιεί η Βουλή των Ελλήνων, με προτεραιότητα στους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και ιδίως τα μικρά παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΠΕΝ οι δύο γενικοί γραμματείς αφού συνάντησαν τα παιδιά, που τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και συνομίλησαν μαζί τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους διδασκαλίας και φιλοξενίας των παιδιών, ηλικίας ενός έως έξι ετών, που διαμένουν στο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και ενημερώθηκαν για το έργο που επιτελείται από την Πρόεδρό του κ.Αργυρώ Ζερβάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του πρόεδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα και του Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργου Μυλωνάκη, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο της Καλλιθέας θα ενισχυθεί με σημαντική οικονομική δωρέα από τη Βουλή των Ελλήνων.

pen 1

Τελευταίες ειδήσεις