Επ' αυτοφόρω σύλληψη 25χρονου-Έκλεβε χαλκοσωλήνες από πολυκατοικίες στην Καλλιθέα - Με χειροπέδες και οι τσαντάκηδες που ρήμαξαν Καλλιθέα, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο

Επ' αυτοφόρω σύλληψη 25χρονου-Έκλεβε χαλκοσωλήνες από πολυκατοικίες στην Καλλιθέα - Με χειροπέδες και οι τσαντάκηδες που ρήμαξαν Καλλιθέα, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο
01 Νοε
2017

 

Όχι μια, όχι δύο αλλά 18 φορές χτύπησαν οι τσαντάκηδες οι οποίοι συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ το μεσημέρι της Τετάρτης στην Καλλιθέα. Ενώ, κατασχέθηκε και η κλεμμένη μοτοσυκλέτα την οποία χρησιμοποιούσαν στις επιθέσεις τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας, οι δράστες δύο Έλληνες 35 και 36 ετών, το τελευταίο δίμηνο, ενεργούντες από κοινού κινούμενοι με κλεμμένη μοτοσυκλέτα, προσέγγιζαν διερχόμενους πολίτες και στη συνέχεια τους αφαιρούσαν αιφνιδιαστικά τις τσάντες και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις αρπαγών τσαντών στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Καλλιθέας και Μοσχάτου.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο
Δρούσε νυχτερινές ώρες όταν η πόλη κοιμόταν. Όμως Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον έπιασαν στον "ύπνο" και τον συνέλαβαν επ' αυτοφόρω την στιγμή που αφαιρούσε χαλκοσωλήνες από πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Ο 25χρονος Αιγύπτιος τους τελευταίους τρείς μήνες μαζί με έναν συνεργό του ο οποίος αναζητείται, έβγαζαν το "νυχτοκάμματο" αφαιρώντας χαλκοσωλήνες από πυλωτές πολυκατοικιών στην Καλλιθέα και το Παλαιό Φάληρο, τους οποίους στη συνέχεια πουλούσαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου, έχουν εξιχνιασθεί δύο (2) περιπτώσεις στην Καλλιθέα και έξι (6) περιπτώσεις στο Παλαιό Φάληρο, ενώ ο 25χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά.

Μάνος Μεϊμαράκης

 

Τελευταίες ειδήσεις