Πλήρως εφοδιασμένα και απολυμασμένα άνοιξαν τα σχολεία της Καλλιθέας

Πλήρως εφοδιασμένα και απολυμασμένα άνοιξαν τα σχολεία της Καλλιθέας
15 Σεπ
2020

Aπολύτως έτοιμα και ασφαλή υποδέχθηκαν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 τους μαθητές τα σχολεία της Καλλιθέας. Οι ετοιμασίες για την προστασία από τον κορονοϊό ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οι απολυμάνσεις των αιθουσών και όλων των σχολικών χώρων άρχισαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ οι σχολικοί χώροι θα απολυμαίνονται ξανά, όσο συχνά περιγράφει ο ΕΟΔΥ στις οδηγίες του ξεχωριστά για κάθε χώρο, με τα προτεινόμενα απολυμαντικά.


kllth 14sep2020 2


Ταυτόχρονα, στην μάχη για την καθαριότητα και την ασφάλεια στα σχολεία της Καλλιθέας αλλά και σε άλλους δημοτικούς χώρους μπήκαν εχθές 60 καθαριστές. Πρόκειται για έκτακτο προσωπικό που θα καλύψει τις πιεστικές ανάγκες που υπάρχουν στην πόλη αυτή την περίοδο.


kllth 14sep2020 6


“Οι προσλήψεις αυτές είναι μια ακόμη εγγύηση και στήριξη στον αγώνα που δίνει ο δήμος Καλλιθέας για να έχουμε τα σχολεία μας θωρακισμένα από την πανδημία” δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Καλλιθέας, κ.Δημήτρης Κάρναβος.


kllth 14sep2020 7


Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους ο δήμαρχος Καλλιθέας ευχήθηκε στους μαθητές. “Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας! Τα σχολεία μας υποδέχθηκαν τους μαθητές πλήρως εφοδιασμένα και απολυμασμένα”.

Και πρόσθεσε: “Εύχομαι η πανδημία να λήξει το γρηγορότερο δυνατόν και όλοι να επιστρέψουμε στις κανονικές συνθήκες. Καλή πρόοδο στα παιδιά μας”

Τελευταίες ειδήσεις