Βιώσιμη Ανάπτυξη: Το πρόγραμμα των 35 εκατ. ευρώ που αλλάζει την Καλλιθέα

Βιώσιμη Ανάπτυξη: Το πρόγραμμα των 35 εκατ. ευρώ που αλλάζει την Καλλιθέα
17 Απρ
2019

Με μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον από το κοινό πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου & Λυκείου της, η εκδήλωση με θέμα : «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Το πρόγραμμα που αλλάζει την πόλη μας».

Η εκδήλωση είχε στόχο να ενημερώσει τους πολίτες της Καλλιθέας για το αναπτυξιακό πρόγραμμα ύψους 35,5 εκατομμυρίων ευρώ, που μέσω του ΕΣΠΑ και του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής (ΣΥΔΝΑ) θα επηρεάσει σημαντικά την ανάπτυξη της Καλλιθέας.

Ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος του ΣΥΔΝΑ Δημήτρης Κάρναβος, η Πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Μαρία Νικολαΐδη, η Πολεοδόμος - Χωροτάκτης Τασία Λαγουδάκη και ο Πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας Ανδρέας Αναστόπουλος.

Κάρναβος: "Η Καλλιθέα μας προχωράει στο μέλλον"
Ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, κατά την ομιλία του τόνισε: «Ο δήμος μας πέτυχε να φέρει στη περιοχή ένα μεγάλο αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα πολλαπλασιάσει τα οφέλη από την λειτουργία του Κέντρου Σταύρος Νιάρχος και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου".
"
Ένα πρόγραμμα 35,5 εκατομμυρίων ευρώ Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης μαζί με τους Δήμους Αλίμου και Π. Φαλήρου, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Αττικής".

"Οι κυριότεροι άξονες του προγράμματος είναι η χρηματοδότηση για την οικονομία και νέες θέσεις εργασίας, επενδύσεις για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό. Με το πρόγραμμα αυτό σαν εργαλείο ανάπτυξης, η Καλλιθέα μας προχωράει στο μέλλον.»

kallithea viwsimh anaptyxh 03

kallithea viwsimh anaptyxh 02

Τελευταίες ειδήσεις