Κάρναβος: Αποκυήματα φαντασίας και σκοπιμότητες τα περί προστίμου για αδιαφάνεια στον δήμο Καλλιθέας

Κάρναβος: Αποκυήματα φαντασίας και σκοπιμότητες τα περί προστίμου για αδιαφάνεια στον δήμο Καλλιθέας
18 Οκτ
2017

Στην φαντασία και τις μικροκομματικές σκοπιμότητες του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Εμιρζά και συντακτών διαφόρων δημοσιευμάτων απέδωσε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, τα περί κακοδιαχείρισης, αδιαφάνειας, προστίμου, κ.α. στον δήμο Καλλιθέας.

Μάλιστα, ο κ. Κάρναβος αποκάλυψε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν ο δήμος Καλλιθέας ύστερα από ελέγχους κρατικών υπηρεσιών πλήρωσε βαρύτατες ποινές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο δημοτικός σύμβουλος με συνεχείς δημοσιεύσεις σε κοινωνικά δίκτυα και αναδημοσιεύσεις δημοσιευμάτων άφηνε να εννοηθεί ότι στον δήμο Καλλιθέας επιβλήθηκε βαρύτατο πρόστιμο ύστερα από έλεγχο του ΣΕΕΔΔ.

Πάντως, από κοινού ο δήμαρχος Καλλιθέας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Κώστα Ευσταθίου, εξήγησαν ότι δεν έχει επιβληθεί πρόστιμο. Και ότι η φερόμενη ως "βαρύτατη χρηματική ποινή" είναι μια διόρθωση δημοσιονομικού χαρακτήρα στον προϋπολογισμό του νομικού προσώπου.

Τέλος, ο κ. Κάρναβος έβαλε και μια ακόμα διάσταση στην αντιπολιτευτική τακτική μερίδας της Αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι το γεγονός πως η νέα διοίκηση του δήμου έβαλε τάξη στη μαρίνα "κάποιοι" όπως είπε "αισθάνονται στενάχωρα" και γι' αυτό στοχοποιούν τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης.

 Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις