-Μάνα, πάω Καλλιθέα -Ποδήλατο να πάρεις [Σάββατο 24/9 2η Γιορτή Ποδηλάτου]

-Μάνα, πάω Καλλιθέα    -Ποδήλατο να πάρεις   [Σάββατο 24/9 2η Γιορτή Ποδηλάτου]
23 Σεπ
2016

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά γιορτή ποδηλάτου.

Περισσότεροι από 1.500 ποδηλάτες όλων των ηλικιών θα διασχίσουν τους δρόμους της πόλης μας με τα ποδήλατά τους. Ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι οι Ναυταθλητικές Εγκαταταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εκμάθηση οδικής συμπεριφοράς από τις 12:00 έως τις 20:00 το βράδυ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (Π.Ο.Ε.Ο.).

Παράλληλα, στις 17:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η πρώτη ποδηλατοβόλτα, απόστασης 7 χιλιομέτρων για παιδιά από επτά (7) ετών και στις 18:30, θα δοθεί η εκκίνηση στους μεγάλους που θα διανύσουν μία απόσταση 20 χιλιομέτρων. Η αφετηρία και ο τερματισμός της ποδηλατοδρομίας θα είναι η Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας.

Στις 18:00 μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Οι φύλακες της φύσης», ένα οδικό διδακτικό παραμύθι του καθηγητή Περιβάλλοντος Δρ. Αντώνη Γάκη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Θα κληρωθούν πολλά δώρα, προσφορές των χορηγών μας.
Η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευαισθησίας, θα προσφερθούν δέκα (10) ποδήλατα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ως Επιτροπή διεξαγωγής του αγώνα, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών – Κοιν. Εκπρόσωπος "ΠΟΤΑΜΙ" Γιώργος Αμυράς, ο Αριστομένης Ζούζουλας Διοικητής Τροχαίας Καλλιθέας, ο Θάνος Βλαστός Kαθηγητής ΕΜΠ, συγκοινωνιολόγος-πολεοδόμος και ο Διαμαντής Ηλιάδης Πρόεδρος ΠΟΕΟ.

 

Τελευταίες ειδήσεις