Σκληρό ροκ από τον Λασκαρίδη για τις αναρτήσεις του δήμου Καλλιθέας στο facebook

Σκληρό ροκ από τον Λασκαρίδη για τις αναρτήσεις του δήμου Καλλιθέας στο facebook
19 Ιουλ
2016

Στο στόχαστρο του επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Λάζαρου Λασκαρίδη, βρέθηκε ακόμα μια φορά η διοίκηση του δήμου Καλλιθέας. Αφορμή αυτή τη φορά οι αναρτήσεις στελεχών της διοίκησης στο facebook. 

«Ακόμα και μες το... κατακαλόκαιρο, η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας εξακολουθεί να υποτιμά τη νοημοσύνη

μας. Καθημερινά βομβαρδίζει τα social media με απίθανες ειδήσεις του τύπου «φτιάξαμε τις βρύσες των σχολείων», «πλύναμε τους κάδους απορριμάτων», «εγκαινιάζουμε το νέο ταρτάν στην παιδική χαρά» κ.ο.κ." αναφέρει στην δήλωση του ο κ. Λασκαρίσης και συνεχίζει.

"Γιατί ν' αποτελεί είδηση το αυτονόητο; Όλα τα προαναφερθέντα αλλά και πολλές τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της διοίκησης του κάθε Δήμου και ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο.
Όμως, η ανυπαρξία συνολικότερου έργου και η αυστηρή προσήλωσή της σ' έναν παιδικού τύπου λαϊκισμό, φέρνει αυτά τα αποτελέσματα.

Αυτή, δυστυχώς, είναι η φιλοσοφία της: Το... θεαθήναι και το «βόλεμα» των δικών της ανθρώπων. Είτε είναι «κολλητοί», είτε θείες, είτε σύζυγοι, είτε πολιτικά προικώα πρόσωπα.

Να είναι σίγουρη όμως, ότι οι Καλλιθεάτισσες και οι Καλλιθεάτες δεν τρώνε... κουτόχορτο. Τους έχουν πάρει χαμπάρι και γελάνε. Από ΤΩΡΑ!»

Τελευταίες ειδήσεις