Δημήτρης Ερμίδης: “Θέλω δομές παροχής υπηρεσιών Υγείας για όλους τους Καλλιθεάτες”

Δημήτρης Ερμίδης: “Θέλω δομές παροχής υπηρεσιών Υγείας για όλους τους Καλλιθεάτες”
21 Μαϊ
2019

Ο Δημήτρης Ερμίδης από παιδί γνωρίζει την θέση του στον κόσμο κι άρχισε να ανοίγει ο ίδιος το βιβλίο της ζωής του από τα μαθητικά χρόνια. 

Αρίστευε σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και φεύγοντας από το Λύκειο βραβεύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως ένας από τους 300 αριστούχους μαθητές πανελλαδικά εκείνης της χρονιάς. Το βραβείο ήταν ένα πενθήμερο ταξίδι στο εξωτερικό. Τα όσα είδε εκεί επηρέασαν καταλυτικά την σκέψη του.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με δική του απόφαση στην ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, μπήκε στην Ιατρική Σχολή και σήμερα χειρουργεί ως ειδικευόμενος Χειρουργός Ουρολόγος στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Δημοσιεύει τακτικά στον Διεθνή Τύπο άρθρα σχετικά με την επιστήμη του και το τηλέφωνο του δεν σταματά να χτυπά από ασθενείς τους οποίους παρακολουθεί. Πάντα πρόθυμος, όσο βαρύς κι είναι ο φόρτος της ημέρας, να δώσει ιατρικές οδηγίες, να συμβουλεύσει, να είναι χρήσιμος όπως οραματιζόταν από παιδί.

Μπαίνει στην “μάχη” των δημοτικών εκλογών με σκοπό να δώσει ότι καλύτερο έχει από την εμπειρία του και τις γνώσεις του στον χώρο της Υγείας για να ενισχύσει τις δομές κοινωνικής μέριμνας με πρώτη την παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους Καλλιθεάτες.

“Σ' αυτές τις δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου διεκδικώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, για μια πόλη που να μας αξίζει” αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και συνεχίζει:
“Για μια Καλλιθέα σύγχρονη, ασφαλή, αλληλέγγυα. Για λειτουργία των θεσμών της αυτοδιοίκησης, με διαφάνεια, εντιμότητα, δημοκρατία”.

“Θα πρωτοστατήσω στην ενίσχυση των δομών κοινωνικής μέριμνας με πρώτη την παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους Καλλιθεάτες. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ανδρώθηκα στην Καλλιθέα, (όπως και όλη η οικογένεια μου εδώ και 100 χρόνια) και συνεχίζω να δίνω καθημερινά τη μάχη μου για το καλό των συνανθρώπων μου και της πόλης μου”.

Ο Δημήτρης Ερμίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Καλλιθέας με τον συνδυασμό Η Καλλιθέα Αλλάζει, Δημήτρης Κάρναβος.

dimitris ermidhs 61 b

Τελευταίες ειδήσεις