Βόμβα Κάρναβου: “Είχατε ιδιωτικοποιήσει τη μαρίνα, υπόγεια και με δόλο"

Βόμβα Κάρναβου: “Είχατε ιδιωτικοποιήσει τη μαρίνα, υπόγεια και με δόλο"
28 Ιουλ
2016

Πάγωσαν όλοι στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας την Τετάρτη το βράδυ.

Απαντώντας στην προ ημερών κοινή ανακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων (δείτε εδώ) των Ψαλιδόπουλου, Μαργαρίτη, Παπαδάκη, ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, κατηγόρησε και μάλιστα σε πολύ αυστηρό ύφος τις προερχόμενες από την παράταξη Ασκούνη δημοτικές παρατάξεις του κ. Ψαλιδόπουλου και της κ. Μαργαρίτη ότι ως διοίκηση είχαν εκχωρήσει με "υπόγειο και δόλιο τρόπο" σε ιδιωτικά συμφέροντα της μαρίνα της Καλλιθέας...

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Προηγουμένως σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο δήμαρχος Καλλιθέας ανέφερε ότι την υπόθεση της μαρίνας Καλλιθέας χειρίζεται Εισαγγελέας καθώς και οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για ποινικές ευθύνες στελεχών της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Καλλιθέας.

Δείτε το βίντεο:


"Την είχατε ιδιωτικοποιήσει ουσιαστικά τη μαρίνα. Την είχατε εκχωρήσει σε συμφέροντα. Με τρόπο υπόγειο, με τρόπο δόλιο. Και τώρα μας υπονομεύετε γιατί στόχος σας είναι να χάσει ο δήμος τα δικαιώματα του στη μαρίνα και να τα πάρει κάποιος άλλος δημόσιος ή μη φορέας. Στόχος σας φαίνεται να είναι τελικά να παραμείνουν τα ίδια συμφέροντα στη μαρίνα για να συνεχίσουν τα ιδιωτικά σκάφη προς χάρην του "ναυταθλητισμού" να ελλιμενίζονται και τα τέλη να τα εισπράττουν κάποιοι άλλοι".

 

Τελευταίες ειδήσεις