Σαρωτικοί έλεγχοι στην Καλλιθέα για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα - Βροχή οι καταγγελίες των δημοτών

Σαρωτικοί έλεγχοι στην Καλλιθέα για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα - Βροχή οι καταγγελίες των δημοτών
02 Ιουν
2016

Άμεση ανταπόκριση του Δήμου Καλλιθέας στις καταγγελίες των δημοτών για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα στα πεζοδρόμια της πόλης.


Σειρά ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες, κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι έλεγχοι έγιναν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν τα καταστήματα που κάνουν κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, συγκεκριμένα των πεζοδρομίων, με τραπεζοκαθίσματα.
Οι πρώτοι έλεγχοι έγιναν σε καταστήματα που βρίσκονται κατά μήκος της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) από την οδό Ματζαγριωτάκη έως τη Σκρά, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα (και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους) θα συνεχιστούν σε όλους τους δρόμους της πόλης και τις πλατείες.
Διαπιστώθηκαν οχτώ (8) παραβιάσεις και επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε σχετικά: «Οι επιχειρήσεις της πόλης προωθούν την τοπική ανάπτυξη και την απασχόληση. Όμως, οφείλουμε δήμος και επιχειρήσεις να σεβόμαστε και τα δικαιώματα των πολιτών. Άλλωστε, μία πόλη οφείλει να έχει τάξη και αισθητική και έναν οργανωμένο δημόσιο χώρο τόσο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής όσο και για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».

 

Τελευταίες ειδήσεις