Τι ζητά από τους πολίτες ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κ. Ασκούνης

[IMAGE:ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ/FACEBOOK PAGE] [IMAGE:ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ/FACEBOOK PAGE]
28 Μαϊ
2019

Με αίσθημα ευθύνης ζητά με δήλωση του από τους πολίτες της Καλλιθέας να ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή, ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης. 

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ασκούνη έχει ως εξής:

“Θέλω να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου σε όλους τους Καλλιθεάτες που στήριξαν την παράταξη μας σε αυτόν τον δύσκολο και ανοιχτό πλέον εκλογικό αγώνα.

Η πρόταση μας για μια καλύτερη ζωή στην πόλη μας μένει ζωντανή και την επόμενη Κυριακή θα επιβεβαιωθεί με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη όλων σας στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Την άλλη Κυριακή όλοι καλούμαστε να επιλέξουμε αν θέλουμε μια Καλλιθέα που αναγνωρίζει τις μεγάλες δυνατότητες αλλά και τα προβλήματα της, αν έχει λύσεις και σχέδιο για το μέλλον της.

Αν θέλουμε ξανά μια πόλη καθαρή, φωτεινή και ασφαλή.
Αν θέλουμε ξανά οι μητέρες και τα μικρά παιδιά να μπορούν να περπατούν με ασφάλεια στη πλατεία Δαβάκη, στις παιδικές χαρές και η πλατεία Κύπρου να ξαναγίνει στέκι για τη νεολαία.
Αν θέλουμε ξανά έναν Δήμο που να στηρίζει με αξιοπρέπεια και σεβασμό τις ανάγκες των ανθρώπων που τους χτύπησε η κρίση.
Αν θέλουμε τέλος, να γίνουμε τόπος ανάπτυξης στο νέο τουριστικό τοπίο, με διάχυση των ωφελημάτων σε όλη την πόλη μας, με την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ευκαιριών για τους νέους, που θα φέρει νέα εισοδήματα για τους ανθρώπους της.

Την Κυριακή όλοι καλούμαστε να αποφασίσουμε:
• Ποιος έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και το Σχέδιο να λύνει κάθε φορά τα προβλήματα της καθημερινότητας.
• Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα σε δράσεις αποφάσεις και έργα για την πόλη μας.
• Ποιος μπορεί τελικώς, να προσφέρει μια καλύτερη προοπτική ζωής , ένα καλύτερό μέλλον για όλους μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Καλλιθέας, σε αυτόν τον μεγάλο και ωραίο αγώνα και ανεξαρτήτως των επιλογών τους της πρώτης Κυριακής, με αίσθημα ευθύνης να σκεφτούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Να σκεφτούν και να αποφασίσουν για το τι διοίκηση θέλουν.
Να σκεφτούν και να αποφασίσουν για το τι Δήμο θέλουν.
Να σκεφτούν και να αποφασίσουν για το τι πόλη θέλουν.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο Δημοκρατικό και Προοδευτικό ρεύμα αξιών και ιδεών με κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη που θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Δήμου για να λύσει τα προβλήματα των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την παρατεταμένη κρίση.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.
Οι πολίτες της Καλλιθέας έχουν τις απαντήσεις”.

Τελευταίες ειδήσεις