52χρονος έπεσε στην κοίτη του Ιλισού - Σώθηκε από θαύμα - Καρέ-καρέ η διάσωση του [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

52χρονος έπεσε στην κοίτη του Ιλισού - Σώθηκε από θαύμα - Καρέ-καρέ η διάσωση του [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]
19 Μαϊ
2016

Στάθηκε να ανάψει τσιγάρο και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε μέσα στην κοίτη του Ιλισού – Σώθηκε από θαύμα – Σωτήρια η παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας

Ο 52χρονος περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης βρισκόταν για περίπατο στην παρόχθια ζώνη του Ιλισού, στο ύψος της συμβολής των οδών Σαλαμίνος και Φορνέζη.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, επιχειρώντας να ανάψει τσιγάρο, του έπεσε ο αναπτήρας από το χέρι και στην προσπάθεια του να τον βρει γλίστρυσε κι έπεσε μέσα στην κοίτη του ποταμού.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα καθώς θα μπορούσε να είχε τραυματισθεί θανάσιμα. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές της πτώσης του άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

52xronos-ilisos-lg-04

Αμέσως στο σημείο έφθασαν κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας, ένα ασθενοφόρο, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και όχημα της Πυροσβεστικής.

Άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας κατέβηκαν στο σημείο της πτώσης του 52χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί με τον πιό ασφαλή τρόπο σε νοσοκομείο, καθώς είχε τραυματισθεί στα πόδια.

Όμως, το ασθενοφόρο δεν χωρούσε να κατέβει στην κοίτη. Έτσι επιστρατεύθηκε ένα μικρό όχημα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας το οποίο μετέφερε τον άτυχο 62χρονο στο ασθενοφόρο.

52xronos-ilisos-lg-03

52xronos-ilisos-lg-02

Από εκεί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο άτυχος 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

52xronos-ilisos-lg-06

52xronos-ilisos-lg-05 

Τελευταίες ειδήσεις