Λασκαρίδης: "Αν δεν βάλει ο δήμος το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα το κάνουμε εμείς"

Λασκαρίδης: "Αν δεν βάλει ο δήμος το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα το κάνουμε εμείς"
02 Νοε
2015

 

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, κ. Χρήστο Καπάταη, είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκησε μία ώρα και 15 λεπτά, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε για το μείζον θέμα του μεταναστευτικού και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια για την αντιμετώπισή του καθώς και για τον γενικότερο σχεδιασμό της στα ζητήματα που αφορούν τον Νότιο Τομέα και ειδικότερα την Καλλιθέα.


Από την πλευρά της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, τέθηκε το μεγάλο πρόβλημα του παραλιακού μετώπου κι ειδικά τα δρώμενα στο χώρο της μαρίνας που απασχολούν ήδη τη Δικαιοσύνη. Επισημάνθηκε ότι η βούληση της παράταξης είναι να μπει "βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο", κι εφόσον η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας δεν προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα και προς την πλευρά της Δικαιοσύνης, θα αναλάβει η ίδια τη σχετική πρωτοβουλία.

Παράλληλα, τονίστηκε η βούλησή της να εξακολουθεί να προτείνει και να διεκδικεί την εγκατάσταση κοινωνικών δομών στην πόλη.

Στη συνάντηση πήραν επίσης μέρος, ο διευθυντής του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Λεωνίδας Μύαρης κι από την πλευρά του ΤΩΡΑ Καλλιθέα, η Φωτεινή Χαλαστάνη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης "Γιάννης Γάλλος".

 

Τελευταίες ειδήσεις