Άδωνης Γεωργιάδης: "Ετοιμάζω σκιώδη κυβέρνηση που θα διώξει τον Τσίπρα" - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Άδωνης Γεωργιάδης: "Ετοιμάζω σκιώδη κυβέρνηση που θα διώξει τον Τσίπρα" - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
29 Οκτ
2015

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Μόνο με την εφαρμογή της δικής μας ιδεολογίας μπορεί να βρει δουλειά ο άνεργος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΝΔ, κ. Άδωνης Γεωργιάδης, και για ακόμα μια φορά υπεραμύνθηκε της θέσης του ότι αν δεν γίνει επανεκκίνηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας η χώρα δεν θα βγει ποτέ από την ύφεση.

Προέβλεψε ότι ο κόσμος δεν θα αντέξει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ως αρχηγός της ΝΔ θα επιχειρήσει να φέρει πιο κοντά τις εκλογές στην "πρώτη ημερομηνία κατά την οποία δεν θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά η χώρα».

Στην συνέντευξη του στον Μάνο Μεϊμαράκη για το kallitheaonline.gr, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε μεταξύ άλλων και για τα χρέη της ΝΔ. Δεσμεύθηκε για πλήρη διαφάνεια σε ότι αφορά τα οικονομικά του κόμματος και ανάρτηση όλων των πράξεων στο διαδίκτυο. Σε επίπεδο στελεχών, είπε ότι θα αξιολογηθούν από την αρχή όλα τα κομματικά στελέχη και ότι θα ανοίξει τη ΝΔ ώστε να βγουν στο προσκήνιο χιλιάδες μέλη του κόμματος που μένουν στην αφάνεια.

Ερωτηθείς δε, από πού αντλεί την αισιοδοξία ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη ΝΔ απάντησε: «Κάθε μέρα που περνάει κερδίζω σε ψήφους. Δεν υπάρχει μέρα που χάνω. Κάθε μέρα κερδίζω».

Παρακολουθήστε λόκληρη την συνέντευξη με τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη και τι ανέφερε για:
- την σκιώδη κυβέρνηση και πως αυτή θα λειτουργεί
- τις πρώτες του ενέργειες ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
- για τους συνυποφηφίους του
- για τους απλήρωτους εργαζομένους στη ΝΔ
- για το debate των 4 υποψηφίων


https://youtu.be/arKrKPTJElA


 

Τελευταίες ειδήσεις