Η Καλλιθέα βάζει τα αθλητικά της - Ρεκόρ συμμετοχών στο KallitheaRun 2015 - Όλα έτοιμα για την Κυριακή

Η Καλλιθέα βάζει τα αθλητικά της - Ρεκόρ συμμετοχών στο KallitheaRun 2015 - Όλα έτοιμα για την Κυριακή
03 Απρ
2015

Σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε συμμετοχές, πραγματοποιείται και φέτος στην Καλλιθέα το kallithea run. Περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, οι 2.500 συμμετέχοντες προθερμαίνονται ήδη γι' αυτή την υπέροχη αθλητική εμπειρία της Κυριακής, που τείνει να γίνει θεσμός στην Καλλιθέα.

Όλα είναι έτοιμα για την στιγμή της εκκίνησης την Κυριακή το πρωί στην πλατεία Δαβάκη, ενώ κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων και θα τους διατίθενται νερό και ισοτονικά ποτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά πριν την έναρξη του αγώνα, διοργανώνεται επιστημονική ημερίδα με θέμα:«Προαγωνιστικός έλεγχος, Διατροφή-Τραυματισμοί -Θεραπεία» και συγκεκριμένα το Σάββατο 4/4 στο δημαρχείο Καλλιθέας.

Δείτε το πρόγραμμα

Κυρίως φέτος δεν θα μπορούσε να λείπει από το kallithea run ο δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, αφού είναι γνωστό ότι συμμετέχει κάθε χρονιά.

Run Καλλιθέα, run! Δείτε το βίντεο της εκκίνησης του περυσινού kallithea run

Όπως ανέφερε και ο ίδιος στην σχετική συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Τετάρτη, απο κοινού με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γ. Γάλλος» κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου:

D.T kallithearun2015 3

"Οι λάτρεις του αθλητισμού, από την Καλλιθέα και από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Καλλιθέα τρέχοντας και να έχουν μια πολύ όμορφη εμπειρία.
Προσωπικά συμμετέχω από την πρώτη διοργάνωση και αυτός ο αγώνας μου δίνει μεγάλη χαρά όπως πιστεύω και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αυτός ο αγώνας, είναι μια άλλη απόδειξη ότι η Καλλιθέα αγαπά τον αθλητισμό!

Δείτε τις κορυφαίες στιγμές του KALLITHEA RUN 2014 - Μοναδικές φωτο

Δεν είναι μόνο οι πρωταθλητές που βγάζουμε, δεν είναι μόνο τα σωματεία που πρωταγωνιστούν στον ελληνικό αθλητισμό, είναι μια πόλη ολόκληρη που συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα.

Χιλιάδες συμπολίτες μας τρέχουν σ' αυτό τον αγώνα από όλες τις ηλικίες και από όλες τις γειτονιές, δηλώνοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό, αλλά και για ένα άλλο πιο ανθρώπινο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής".

Ο κ. Ευσταθίου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ο Δρόμος την Κυριακή θα ανήκει στους δρομείς, ένας μεγάλος κεντρικός άξονας της Καλλιθέας με κατεύθυνση την παραλία, ελεύθερος για όλους τους πολίτες, κατοίκους ή μη, για να τρέξουν και να βρουν διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους».


 

Τελευταίες ειδήσεις