Οι κορυφαίες στιγμές του KALLITHEA RUN 2014 - Μοναδικές φωτο

Οι κορυφαίες στιγμές του KALLITHEA RUN 2014 - Μοναδικές φωτο
14 Απρ
2014

Η πιό ζωηρή ομάδα του kallithea run 2014! Η ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας με τις προπονήτριες και Ολυμπιονίκες της Ρυθμικής, Άννυ και Κλέλια Πανταζή. 

Ο φακός του kallitheaonline αιχμαλώτισε τις κορυφαίες στιγμές του kallithea run και σας τις παρουσιάζει! Θα δείτε την Ολυμπιονίκη Κλέλια Πανταζή να πανηγυρίζει για την απόκτηση ενός απλού αναμνηστικού μεταλλίου, ένα ηλικιωμένο κύριο να φτάνει στην γραμμή τερματισμού καταχειροκροτούμενος από τους θεατές, μια μητέρα να ενθαρρύνει το πιτσιρίκι της να φτάσει στον τερματισμό και την δύναμη που του δίνει με ένα της βλέμμα και ένα νεαρό κορίτσι να ανεβαίνει στο βάθρο να συγχαρεί με ένα γλυκό φιλί τον αγαπημένο της. 

Γράφει ο Μάνος Μεϊμαράκης fb 50px
Φωτο: kallitheaonline.gr

Όμως γιατί είναι κορυφαίες οι στιγμές που ακολουθούν; Διότι εμπεριέχουν μερικά πολύ δυνατά μηνύματα άμμιλλας, κουράγιου, δύναμης, αγώνα. Αυτός ο κόσμος αλλάζει μόνο με το καλό παράδειγμα τους ενός προς τους άλλους και όλοι όσους δείτε στις εικόνες, μικροί και μεγάλοι, είναι όλοι τους φωτεινά παραδείγματα για όλους μας. Ας τους απολαύσουμε! 

kallithea-run-2014 0001 117
Η Κλέλια πανηγυρίζει για την απόκτηση του αναμνηστικού της μεταλλίου στο kallithea run 2014. Μα, τι είναι αυτό που ενθουσιάζει τόσο πολύ μια Ολυμπιονίκη στην απόκτηση ενός τόσο απλού αναμνηστικού μεταλλίου, όταν έχει γευθεί όλη την δόξα των Ολυμπιακών Αγώνων;... Αξίζει, να αναρωτηθούμε όλοι! 

Ας προχωρήσουμε και με άλλες κορυφαίες στιγμές του kallithea run 2014

kallithea-run-2014 0001 (34)

Ο κύριος της φωτογραφίας καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές! Απορείτε γιατί; Παρατηρήστε πίσω του! Άφησε να ξεχυθεί μπροστά όλη η νιότη της ψυχής του! Απολαύστε την προσπάθεια του και σε μερικές ακόμα εικόνες. 

kallithea-run-2014 0001 (35)

Συνεχίζει να τρέχει ακόμα και αφού έχει περάσει την γραμμή του τερματισμού, δεν τον σταματάει τίποτα!

kallithea-run-2014 0001 (36)

Όλα τα βλέμματα γύρισαν, όλο το χειροκρότημα δικό του!

kallithea-run-2014 0001 (37)

Απίστευτος!

kallithea-run-2014 0001 38

Νίκησε με το παράδειγμα του και ήρθε η ώρα να παραλάβει το μετάλλιο του!

Ας δούμε τώρα μερικές από τις πιό γλυκές στιγμές του kallithea run 2014. Παρατηρήστε το πιτσιρίκι στην εικόνα πριν δείτε την επόμενη!

kallithea-run-2014 0001 (81)

Ο μικρούλης της φωτογραφίας μαγνήτισε τον φακό με τον ενθουσιασμό του και το πολύ κεφάτο τρέξιμο του. 

kallithea-run-2014 0001 (82)

Συνεχίζει να τρέχει, σε μερικά μέτρα είναι η γραμμή του τερματισμού. Είναι στιγμές που το ένστικτο σε καθοδηγεί και στην περίπτωση του μικρού πρωταγωνιστή η φωνή του ενστίκτου έλεγε συνέχεια: Μην τον χάσεις από τα μάτια σου, μη βγει από το πλάνο!

Όσο πλησιάζει προς την γραμμή τερματισμού, το χαμόγελο του ανοίγει περισσότερο! Η χαρά του σε λίγο θα είναι πολύ μεγάλη! Ας δούμε τι θα συμβεί στην επόμενη εικόνα!

kallithea-run-2014 0001 (83)

kallithea-run-2014 0001 (84)

Παρατηρήστε που κοιτάει ο μικρός δρομέας! Αν ξαναδείτε όλες τις εικόνες από την αρχή, η μαμά του τρέχει σε διακριτική απόσταση μερικά μέτρα πιό πίσω. Ο μικρός γνωρίζει ότι η μαμά είναι κάπου πιό πίσω, και λίγο πριν τον τερματισμό ψάχνει με το βλέμμα του να την βρει. Εκείνη του απαντά με το χαμόγελο της και το σινιάλο της: "όλα είναι οκ, είμαι εδώ, συνέχισε". Στο αμέσως επόμενο καρέ ο μικρός στρέφει το βλέμμα του μπροστά του και κατευθύνεται προς ολοταχώς για την γραμμή του τερματισμού γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό. Ξαναδείτε την εικόνα, είναι καταπληκτική στιγμή, μαγική!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο kallithea run κάθε χρόνο τρέχουν δεκάδες μικρά παιδιά. Συγχαρητήρια στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και τα αφήνουν να κάνουν τα δικά τους βήματα. 


kallithea-run-2014 0001 (85)

Ο μικρούλης αφού οπλίστηκε ακόμα περισσότερη δύναμη με την αγάπη και την στήριξη της μαμάς του καλπάζει προς στην γραμμή του τερματισμού. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην μητέρα και στον πιτσιρίκι για το κουράγιο του να βγάλει όλη την διαδρομή.

kallithea-run-2014 0001 (129)

Ακόμα μια από τις κορυφαίες στιγμές του Kallithea run 2014.  Ο νεαρός αθλητής δεν κέρδισε μόνο την πρώτη θέση στο αγώνισμα του, αλλά και ένα γλυκό φιλί από το κορίτσι του. 

Αυτό ήταν το kallithea run 2014, κυρίες και κύριοι! Και στο επόμενο, KALLITHEA RUN 2015 θα είμαστε εκεί!

Run Καλλιθέα, run - Δείτε την στιγμή της εκκίνησης

Τελευταίες ειδήσεις