Κάρναβος: "Θέλουμε την ανάπλαση στην παραλία, θέλουμε όμως και το γήπεδο"

Κάρναβος: "Θέλουμε την ανάπλαση στην παραλία, θέλουμε όμως και το γήπεδο"
20 Οκτ
2014

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε για το ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και την ανάπλαση της παραλίας, ήταν όλοι εκεί. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Γ. Γάλλος», Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, εκπρόσωποι από όλους τους αθλητικούς συλλόγους όπως και πλήθος κόσμου.

Στις ομιλίες που έγιναν όλοι συμφώνησαν και τόνισαν ότι δεν πρέπει να χαθεί το γήπεδο μας.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος τόνισε: «Μας δόθηκε αυτό το γήπεδο, με επίσημες κρατικές συμφωνίες. Υπάρχουν υπογραφές υπουργών γι΄αυτό το γήπεδο. Πως μπορεί λοιπόν η πολιτεία να παίρνει πίσω τις υπογραφές της; Πως μπορεί το κράτος να μην τηρεί όσα υπογράφει; Για μας λοιπόν το γήπεδο αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί μια πόλη σαν την Καλλιθέα που έχει δώσει στην Ελλάδα Ολυμπιονίκες, Βαλκανιονίκες, πρωταθλητές να μην διαθέτει μια τόσο κρίσιμη αθλητική υποδομή. Μαζί θα τα καταφέρουμε!»

karnavos-ekdhlosh-002

Δημήτρης Κάρναβος:
«Να παλέψουμε για το δίκιο μας.
Να μην χαθεί το γήπεδο μας στις Τζιτζιφιές»

Η εκδήλωση αυτή οργανώθηκε με πρωτοβουλία του ιδίου του δημάρχου Καλλιθέας και αποφασίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο όπου συγκεκριμένα αποφάσισε να «σκληρύνει» την στάση του Δήμου στο θέμα της ανάπλασης της παραλίας και ειδικότερα του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα, η απόφαση αυτή επαναβεβαιώνει το σύνολο των 13 ζητημάτων που σχετίζονται με την ανάπλαση της παραλίας. Και αποφασίσθηκε να σταλεί σε α' φάση εξώδικη διαμαρτυρία (όπως και έγινε την Παρασκευή) προς τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα για το θέμα της πιθανής κατάργησης του γηπέδου ποδοσφαίρου στην παραλιακή ζώνη.

ghpedo-tzitzifion

 

 

 

Τελευταίες ειδήσεις