Το καλοριφέρ πρόδωσε μεγαλέμπορο ναρκωτικών στην Καλλιθέα

Το καλοριφέρ πρόδωσε μεγαλέμπορο ναρκωτικών στην Καλλιθέα
22 Απρ
2009

Η βλάβη στο καλοριφέρ οδήγησε στη σύλληψη ενός εμπόρου ναρκωτικών που διακινούσε στην Καλλιθέα σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, αφού αποκαλύφθηκε ότι στο διαμέρισμά του έκρυβε περισσότερα από τέσσερα κιλά ηρωίνη.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη προ ημερών, όταν ένοικος πολυκατοικίας της περιοχής τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι υπάρχει διαρροή νερού σε διαμέρισμα του οποίου ο ενοικιαστής απουσιάζει.

Λίγο αργότερα άνδρες του αστυνομικού τμήματος με τη βοήθεια του διαχειριστή, που είχε κλειδί του διαμερίσματος, μπήκαν μέσα και διαπίστωσαν ότι η διαρροή προερχόταν από τις σωληνώσεις του καλοριφέρ.

Στην έρευνα, όμως, που έκαναν βρήκαν και μια σακούλα που όταν την άνοιξαν δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού περιείχε 4,2 κιλά ηρωίνη και 1,5 γραμμάριο κάνναβης.

Ετσι, έστησαν καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας και μερικές ώρες αργότερα, όταν ο ένοικος έκανε την εμφάνισή του με την πολυτελή BMW του, τον συνέλαβαν.

Ο 27χρονος Αλβανός, όπως προέκυψε, έμενε σε άλλο διαμέρισμα της περιοχής και το συγκεκριμένο το είχε νοικιάσει ως καβάτζα.

Τελευταίες ειδήσεις