Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας - Στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας με τον Δρ. Ιωάννη Καλογεράκη

Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας - Στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας με τον Δρ. Ιωάννη Καλογεράκη
13 Σεπ
2014

Ένα διαφορετικό βιωματικό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με κεντρικό ομιλητή τον διεθνούς φήμης εμψυχωτή Dr Γιάννη Καλογεράκη και θέμα: "Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας", έχουν οργανώσει και παρουσιάζουν την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ταλιακού και Μαρίνου. 

Ο Dr. Γιάννης Καλογεράκης καλεί τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν δεξιότητες, χρήσιμες για τις σπουδές τους, την αγορά εργασίας, αλλά και την προσωπική τους γαλήνη:

• Τα παιδιά χρειάζονται συμπαραστάτες και όχι κριτές

• Μας θέλουν δίπλα τους και όχι απέναντι τους

• Δώστε τους ερεθίσματα και όχι έτοιμες λύσεις

• Δομείστε ασφαλές και ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο για τα παιδιά σας

•Μάθετε να βάζετε όρια και κανόνες

•Μπείτε στη ζωή τους αλλά μην τη ζείτε γι' αυτά

Στο βιωματικό αυτό σεμινάριο θα γίνει μια παρουσίαση που θα οδηγήσει τους γονείς να σκύψουν βαθιά μέσα τους ανακαλύπτοντας μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας, κατανόησης και συνεργασίας ανάμεσα στους ίδιους και τα παιδιά τους.

Ο Dr Γιάννης Καλογεράκης Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας JMK της πλέον εξειδικευμένης εταιρείας για Ανθρωποκεντρική Εκπαίδευση, Ανάπτυξη, Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ανθρώπινου Δυναμικού, σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει 32 χρόνια εργασιακή εμπειρία από Αγγλία, Ελλάδα, Μ.Ανατολή, ΗΠΑ και τις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες. Το καταστάλαγμα αυτής του της πρακτικής εμπειρίας μαζί με τις ακαδημαϊκές του γνώσεις ήταν μια μοναδική ανθρωποκεντρική και βιωματική προσέγγιση στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση στελεχών επιχειρήσεων, για μέγιστα αποτελέσματα και υψηλή εργασιακή ικανοποίηση.

"Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την «καρδιά» σας"
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 18.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, είσοδος ελεύθερη.

 

Τελευταίες ειδήσεις