Επεκτείνεται μέχρι τις 9 Οκτωβρίου το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» στην Καλλιθέα

O δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Λάζαρος Λασκαρίδης O δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Λάζαρος Λασκαρίδης
19 Σεπ
2022

Την επέκταση μέχρι τις 9 Οκτωβρίου του προγράμματος Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022 ανακοίνωσε ο δήμος Καλλιθέας.

Η προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου έκθεση βιβλίου από βιβλιοπωλεία της πόλης δεν θα πραγματοποιηθεί. Όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις για τα «2α Χαροκόπεια 2022», θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο καθιερωμένο χώρο (Παναγή Τσαλδάρη στη διασταύρωση με τη Χαμοστέρνας).


Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ώρα 18.00 στην πλατεία Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων.

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ώρα 18.00 στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου» (Λασκαρίδου 120) θα γίνει η παρουσίαση των ποιητικών συλλογών «Κατάδεσμος» της Μαριανίνας Βεντούρη και «Αόρατο Κορίτσι» της Μαρίας Πασλή. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο γειτονικό Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου).

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) θα προβληθεί η νορβηγική ταινία «Η απόφαση του βασιλιά», παραγωγής 2016 και διάρκειας 133’.

Ενώ, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) θα προβληθεί η ισπανική ταινία «Ο Μπάλας», παραγωγής 2002 και διάρκειας 90’.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) θα ανέβει το παιδικό μιούζικαλ «Λάχανα και Χάχανα- Ο Καλός μου Εαυτός», σε μια παράσταση που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου και αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Τέλος, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) το Θέατρο Σκιών του Τάσου Γεωργίου, θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Λούνα Παρκ».

Τελευταίες ειδήσεις