Εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες από την Βάσω Μαργαρίτη για την Γιορτή της Μητέρας

margarith-giorth-ths-mhteras-004

Δεκάδες μητέρες με τα παιδιά τους επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της Βάσως Μαργαρίτη το απόγευμα της Κυριακής. Η υποψήφια δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Βάσω Μαργαρίτη αφιέρωσε την Γιορτή της Μητέρας στις γυναίκες της Καλλιθέας με μια θεματική εκδήλωση με τίτλο: "Στηρίζουμε τα παιδιά μας και δίνουμε εφόδια για το μέλλον τους", στην οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ζωγραφίσουν και οι μητέρες να ενημερωθούν από την ίδια την κ. Μαργαρίτη για τις προγραμματικές της θέσεις σε θέματα που τις αφορούν.

margarith-giorth-ths-mhteras-001
Στην θεματική εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας του συνδυασμού ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ζωγραφίσουν. Για την δική τους ασφάλεια θολώσαμε τα προσωπάκια τους


Στην ομιλία της η κ. Μαργαρίτη μεταξύ άλλων είπε:

"Με σεβασμό σε όλες τις γυναίκες, που στηρίζετε την οικογένεια, την κοινωνία και ταυτόχρονα επιτελείτε το ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης, ο συνδυασμός μας έχει ήδη θέσει ως μια από τις προτεραιότητες του τη στήριξη του σε σας.

Μαζί θα δημιουργήσουμε μια πόλη που θα εκτιμά και θα στηρίζει τη γυναίκα και την οικογένεια.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε υποδομές με περισσότερους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, παιδικά κέντρα και κοινωνικό φροντιστήριο.

Επίσης, προγραμματίζουμε τον εκσυγχρονισμό του ΣΚΟ (Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας) σε ιατροκοινωνικό έργο και διεύρευνση της συνεργασίας του με παιδικούς σταθμούς, σχολεία και άλλους φορείς".

Τελευταίες ειδήσεις