Αναστόπουλος: Νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Καλλιθέα

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, Ανδρέας Αναστόπουλος [IMAGE: kallitheaonline.gr] Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, Ανδρέας Αναστόπουλος [IMAGE: kallitheaonline.gr]
12 Απρ
2019

Συνεχίζεται με επιτυχία ο κύκλος των ημερίδων και των ειδικών σεμιναρίων του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας. 

Το προσεχές ραντεβού επαγγελματιών της πόλης και νέων επιχειρηματιών με τον ΕΣΚ είναι για την Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 17:00. Φυσικά, η είσοδος είναι ελεύθερη για φοιτητές, νέους που θέλουν τα ενημερωθούν για τις νέες εργασιακές ευκαιρίες που προσφέρουν οι πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων και εκείνους που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους.

Σε αυτό το ειδικό σεμινάριο με τίτλο: "Digital Marketing & Social Media Intro" όσοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του ψηφιακού κόσμου, να αναλύσουν αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας στα κοινωνικά δίκτυα, θα μάθουν να χειρίζονται έξυπνα τις μηχανές αναζήτησης και να "εκτοξέυουν" το περιεχόμενο τους.

Ο Ανδρέας Αναστόπουλος, Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, επιτυχημένος επιχειρηματίας και ο ίδιος, στον χώρο των νέων τεχνολογιών και της κινητής τηλεφωνίας, είναι ο άνθρωπος που πίστεψε από την αρχή ότι αυτού του είδους τα σεμινάρια – τα οποία αξίζει να σημειωθεί προσφέρονται δωρεάν – θα ανοίξουν διάπλατα το πεδίο των ευκαιριών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Καλλιθέας. Ήδη, οι συμμετοχές σε κάθε νέο σεμινάριο ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

“Πλέον, όλοι χειριζόμαστε με άνεση κινητές συσκευές και μέσω αυτών μπορούμε να ελέγχουμε τις πωλήσεις μας, τους χώρους των καταστημάτων μας, να ενημερώνουμε το ηλεκτρονικο μας κατάστημα, να ελέγχουμε ακόμα και το πότε ακριβώς παραδόθηκε το εμπόρευμα στους πελάτες μας. Και όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε κυριολεκτικά με το “μικρό μας δαχτυλάκι”.

"Συνδυαστικά, με τις νέες τεχνολογίες και τις πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων ανοίγουμε πλέον πολλές και καλές ευκαιρίες ανάπτυξης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις” υπογραμμίζει ο Ανδρέας Αναστόπουλος.

“Φροντίζουμε λοιπόν ώστε οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες της πόλης μας, μέσα από τα σεμινάρια του ΕΣΚ, να μάθουν να παίζουν στα δάχτυλα αυτές τις εφαρμογές, με έναν σκοπό: να δουν όλοι πόσο εύκολη είναι η κατανόηση όλων αυτών των δυνατοτήτων αλλά και η πρόσβαση σε νέα αγοραστικά κοινά. Και μας δίνει χαρά που στα σεμινάρια βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο. Όμως, ειδικά αυτό το σεμινάριο δεν πρέπει να το χάσει κανείς”.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του ΕΣΚ με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας. Χώρος διεξαγωγής: ΑΝΟΔΟΣ | Αραπάκη 6, Καλλιθέα.

Τελευταίες ειδήσεις