Κοινή ανακοίνωση Μαργαρίτη-Ψαλιδόπουλου - "Μαζί και την δεύτερη Κυριακή"

Κοινή ανακοίνωση Μαργαρίτη-Ψαλιδόπουλου - "Μαζί και την δεύτερη Κυριακή"
05 Μαϊ
2019

"Οι δημοτικοί συνδυασμοί «Όλα για την Καλλιθέας μας», με υποψήφια δήμαρχο την κα. Βάσω Μαργαρίτη, και «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, ανακοινώνουν ότι στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα συμμετάσχουν από κοινού στην 1η και 3η Δημοτικές Κοινότητες της πόλης με τους συνδυασμούς υποψηφίων συμβούλων «Ενότητα στη Γειτονιά» και «Ενωμένοι για τη Γειτονιά» αντίστοιχα".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Μαργαρίτη-Ψαλιδόπουλου, η απόφαση αυτή εκφράζει την κοινή τους πεποίθηση για την ανάγκη ευρύτερων προοδευτικών συγκλίσεων στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίες πρέπει να υποστηρίζονται ακόμη και όταν δεν επιτυγχάνεται πλήρης συμφωνία μεταξύ των δημοτικών κινήσεων.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για κατ' αρχήν προγραμματική συμφωνία σε κυρίαρχα ζητήματα μεταξύ της Βάσως Μαργαρίτη και Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, καθώς όπως αφήνουν να εννοηθεί η συνεργασία τους αυτή δεν τελειώνει την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών. 

"Οι δύο συνδυασμοί τάσσονται, εξάλλου, υπέρ της ενίσχυσης των προσπαθειών για την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου των Δημοτικών Κοινοτήτων στη δημόσια ζωή και την αναπτυξιακή προοπτική της Καλλιθέας. Οι ίδιοι θα συνεχίσουν να εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή".

Τελευταίες ειδήσεις