Λασκαρίδης: "Αυτή είναι η εγκαταλελειμένη Καλλιθέα. Δραματικές εικόνες από τη γειτονιά της Μεταμόρφωσης" - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΦΩΤΟ: kallitheaonline.gr ΦΩΤΟ: kallitheaonline.gr
10 Ιουλ
2017

«Πλήρως εγκαταλελειμμένες είναι οι γειτονιές της Καλλιθέας από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου". Αυτό επισημαίνει με σημερινή δήλωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης.

"Δέκα μέρες μετά τη λήξη της απεργίας των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η διοίκηση δεν μπορεί να την επικαλεστεί για να δικαιολογήσει την απόλυτη βρομιά στην περιοχή πέριξ του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος" συνεχίζει ο κ. Λασκαρίδης δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα και συγκεκριμένες εικόνες. 

laskaridis-gia-metamorfosh-2

laskaridis-gia-metamorfosh-3

laskaridis-gia-metamorfosh-4
Φωτο: Γραφείο Τύπου ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | Καίτη Ραουζαίου

"Η εγκατάλειψη" σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Λασκαρίση, "φαίνεται στο χώρο άθλησης των παιδιών που παραμένει κλειστός –και δεν έχει καμία σημασία αν είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Αθηναίων, αφού τα ζητήματα αυτά λύνονται μ' ένα τηλεφώνημα- κι έχει καταστεί εστία μικροβίων και –σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής- τέλεσης πράξεων που παραβιάζουν το νόμο.

Παράλληλα, η εγκατάσταση αστέγου στο χώρο επιβεβαιώνει από τη μια την παντελή εγκατάλειψη της περιοχής κι από την άλλη την έλλειψη κοινωνικής πολιτικής από την πλευρά του Δήμου".

Τέλος, "η ίδρυση Κέντρου Αστέγων στην πόλη προβάλλει ως επιτακτική ανάγκη» τονίζει ο κ. Λασκαρίδης

laskaridis-gia-metamorfosh-1

 

Τελευταίες ειδήσεις