Μαρίνα Καλλιθέας: Νεκρός 76χρονος μετά από καυγά με 48χρονο μποξέρ

Στιγμιότυπο το πρωί της Παρασκευής 28/10, από το σημείο στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 76χρονος Στιγμιότυπο το πρωί της Παρασκευής 28/10, από το σημείο στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 76χρονος
28 Οκτ
2022

Τραγική κατάληξη για έναν 76χρονο είχε ο καυγάς με έναν 48χρονο πρώην πυγμάχο από το Καζακστάν το πρωί της Παρασκευής 28/10 στην Καλλιθέα.

Ο 76χρονος το πρωί της Παρασκευής 28/10 ψάρευε στην εξωτερική προβλήτα της μαρίνας Καλλιθέας, ενώ ο 48χρονος κολυμπούσε.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άνδρες λογομάχησαν με τον 48χρονο να βγαίνει από την θάλασσα και να κινείται προς τον 76χρονο. Όταν τον πλησίασε, ο πρώην πυγμάχος χτύπησε με μια γροθιά τον 76χρονο ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο δράστης αποχώρησε από το σημείο, ενώ
ο 76χρονος υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας εντόπισαν τον δράστη σε καφενείο της Καλλιθέας, επί της οδού Δημοσθένους, όπου και τον συνέλαβαν.

Ερωτηθείς για το συμβάν και αφού ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας ότι ο 76χρονος ήταν νεκρός, ο 48χρονος δράστης ισχυρίσθηκε πως δεν κατάλαβε ότι προκάλεσε θανατηφόρο βλάβη στον 76χρονο. 

Ο πρώην πυγμάχος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 




Τελευταίες ειδήσεις