Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στην Καλλιθέα: «Δίνουμε ζωή στα χρόνια, όχι χρόνια στη ζωή»

Παγκόσμια Ημέρα  Τρίτης  Ηλικίας στην Καλλιθέα: «Δίνουμε ζωή στα χρόνια, όχι χρόνια στη ζωή»
06 Οκτ
2022

Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η συμμετοχή των δημοτών της Καλλιθέας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Καλλιθέας τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στις 18.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Κύπρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας την 1η Οκτωβρίου.

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, με ενθουσιασμό, κέφι και ζωντάνια, τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Καλλιθέας και εκατοντάδες δημότες, έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα, τραγούδησαν και χόρεψαν με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του γνωστού Καλλιθεάτη καλλιτέχνη Πέτρου Μπουσουλόπουλου και των συνεργατών του.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στον χαιρετισμό του, επισήμανε:
«Κάθε ημέρα τιμούμε τους γονείς μας, τον παππού και την γιαγιά μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα, ότι διαμορφώνουμε το περιβάλλον που ζουν με ποιότητα, αγάπη, κατανόηση και σεβασμό. Ως Δημοτική αρχή προστατεύουμε την υγεία τους, παρέχοντας δωρεάν δράσεις , φτιάξαμε δομές, που ενισχύουν την προστασία τους, την κοινωνική τους συμμετοχή, την ψυχαγωγία τους, ώστε κανείς Καλλιθεάτης και καμία Καλλιθεάτισσα, να μη νιώθει μοναξιά. Είμαστε κάθε ημέρα δίπλα τους».


pagkosmia hmera triths hlikias 02

Τελευταίες ειδήσεις