Λάζαρος Λασκαρίδης: "Ασκούνη, δεύρω έξω..."

Λάζαρος Λασκαρίδης: "Ασκούνη, δεύρω έξω..."
27 Απρ
2017

Με αφορμή τις εξελίξεις που κυοφορούνται σε πολιτικό επίπεδο στην Καλλιθέα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Αποδίδει πρωταγωνιστικό ρόλο παρασκηνίου στον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, ότι επιχειρεί να πατρονάρει την πολιτική σκηνή της πόλης, θεωρώντας τον ταυτόχρονα συνένοχο δια της σιωπής του στα σφάλματα της σημερινής διοίκησης του δήμου.

Η δήλωση του κ. Λασκαρίδη είναι η ακόλουθη:

«Αναμένουμε από τον επί 16ετία δήμαρχο και επί 7ετία αντιδήμαρχο της πόλης κ. Κώστα Ασκούνη να πάρει δημόσια θέση για τα δρώμενα στον Δήμο Καλλιθέας, τα τελευταία 2,5 και πλέον χρόνια, στα οποία βρίσκεται ο ίδιος μακριά από τη διοίκηση του Δήμου.

Αυτό είναι το χρέος του απέναντι στην πόλη που τον τίμησε κατ' επανάληψιν με υψηλότατα αξιώματα κι όχι ο πρώτος ρόλος σε παρασκηνιακές διεργασίες για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Καλλιθέα με πρώτιστη ευθύνη της σημερινής διοίκησης πάει από το κακό στο χειρότερο. Στη σημερινή συγκυρία η σιωπή είναι συνενοχή.

Η αλλαγή σε αυτή την πόλη δεν θα συντελεστεί με όρους παρελθόντος, ούτε με όρους τεχνητής γονιμοποίησης από παιδιά του στενά παραταξιακού σωλήνα, όπως επιθυμούν κάποιοι.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνω πρόσκληση προς όλες τις δυνάμεις της Καλλιθέας που έχουν κοινωνικό πρόσημο στις απόψεις τους, να κυοφορήσουμε από κοινού το αύριο, μακριά από ρεβανσισμούς και πατερναλισμούς».

 

Τελευταίες ειδήσεις