"Διαμάντια" βρήκε σε χαρτοπαικτική λέσχη η Ασφάλεια Καλλιθέας - 20 συλλήψεις

"Διαμάντια" βρήκε σε χαρτοπαικτική λέσχη η Ασφάλεια Καλλιθέας - 20 συλλήψεις
09 Ιουλ
2021

Δύο "διαμάντια", έναν διακινητή αλλοδαπών και ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών εντόπισε μεταξύ άλλων η Ασφάλεια Καλλιθέας σε χαρτοπαικτική λέσχη επί της λεωφόρου Θησέως.

Όλα άρχισαν περίπου στις 05.30 το πρωί της Πέμπτης όταν από διερχόμενη ομάδα Δίας εντοπίστηκε ένα άτομο κρατώντας ασύρματο, ακριβώς έξω από το κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Ταυτόχρονα, εκείνη την στιγμή από τον χώρο έβγαινε ένα άλλο άτομο και οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι στο εσωτερικό πλήθος ατόμων έπαιζαν τυχερά παιχνίδια.

Ενημερωθήκε στο Κέντρο Ασφαλείας και άμεσα μετέβη στο σημείο το ανακριτικό της Ασφάλειας.

Συνελήφθησαν 20 άτομα μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης, ο προσωρινά υπεύθυνος, δύο σερβιτόρες και 2 τσιλιαδοροι, ενώ κατασχέθηκαν υπολογιστές, μάρκες και τράπουλες.

Στη συνέχεια, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας διαπιστώθηκε οτι για εναν εκ των πελατών του συγκεκριμένου καταστήματος, συριακης καταγωγης και κάτοχο Αγγλικου διαβατηρίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση φυλάκισης 42 μηνων και προστιμο υψους 15.000 για διακίνηση αλλοδαπών.

Επιπλεόν, το συγκεκριμένο άτομο έχει κατηγορηθεί και για υπεξαίρεση οχήματος από εταιρεία leasing στην περιοχή της Ακρόπολης το οποίο βρέθηκε μετά από καιρό στο Τυχερό Έβρου.

Επιπλέον, βρέθηκε ότι ο ένας εκ των δύο τσιλιαδόρων ο οποίος και κρατούσε τον ασύρματο είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Μάνος Μεϊμαράκης

jckpt kallithea 01

jckpt kallithea 03

Τελευταίες ειδήσεις