Μονομαχία Λοβέρδου-Παρασκευόπουλου για το Beach Volley - Δεν απέσυρε την τροπολογία η κυβέρνηση

Μονομαχία Λοβέρδου-Παρασκευόπουλου για το Beach Volley - Δεν απέσυρε την τροπολογία η κυβέρνηση
13 Μαϊ
2016

 

Ούτε σήμερα, παρά την δέσμευση της, απέσυρε η κυβέρνηση την τροπολογία παραχώρησης του Beach volley στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην σημερινή συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε την κυβέρνηση σε διευκρινίσεις.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Για το υπουργείο Δικαιοσύνης η ανάγκη εξεύρεσης κτιρίου για διεξαγωγή δικών στον ευρύτερο χώρο του Λεκανοπεδίου είναι κορυφαία, όχι μόνο για τις ανάγκες της Δικαιοσύνης, αλλά και για τις ανάγκες της ανάπτυξης μιας περιοχής, απάντησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλος.

Αποκάλυψε δε, ότι αν υπήρχαν διαθέσιμα κτίρια μόνο στο beach volley το υπουργείο Δικαιοσύνης θα επέμενε.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο υπουργός την ερχόμενη εβδομάδα θα επιθεωρήσει τα κτίρια στο Ρουφ (τα οποία προσφέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας). Όμως τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν κριθούν κατάλληλα για την στέγαση υπηρεσιών της Δικαιοσύνης, είναι ένα ζήτημα που δεν έχει απαντηθεί..

Πάντως, καταργητική τροπολογία της παραχώρησης κτιρίων για κατασκευή δικαστικών αιθουσών και κρατητηρίων στο Beach Volley, σύμφωνα με πληροφορίες του kallitheaonline δεν πρόκεται να κατατεθεί μέχρι τις 20 Μαϊου. 

"Φέρ'τε γρήγορα την διάταξη της ανάκλησης αυτής της τροπολογίας και συζητείστε με τον κ. Υπουργό Εθνικής Αμύνης ποιό είναι το κτίριο το κατάλληλο, να το επιθεωρήσετε, να προχωρήσει και η δική σας αρμοδιότητα και εργασία" ήταν η άμεση απάντηση του κ. Λοβέρδου.

Παρακολουθείστε:

 

Τελευταίες ειδήσεις