Το μακάβριο παιχνίδι μιας παρέας παιδιών στην Καλλιθέα - “Αυτοκτονούν” σε κοινή θέα - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το μακάβριο παιχνίδι μιας παρέας παιδιών στην Καλλιθέα -  “Αυτοκτονούν” σε κοινή θέα - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
04 Δεκ
2019

(Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, 20:11)

Με έναν μακάβριο “παιχνίδι” επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες μια παρέα παιδιών και εφήβων της πλατείας Κύπρου στην Καλλιθέα να "διασκεδάσει" και να τραβήξει την προσοχή των περαστικών.

Από ένα σχοινί το οποίο είναι δεμένο στο κλαδί ενός ψηλού δένδρου, περνούν την θηλειά στο λαιμό τους και αιωρούνται στο κενό.

Είναι θέμα χρόνου το μακάβριο αυτό παιχνίδι να καταλήξει σε αληθινή τραγωδία.

Προ ημερών, ένα από αυτά τα παιδιά κινδύνευσε να τραυματισθεί πάρα πολύ σοβαρά ή θα μπορούσε να έχει χάσει την ζωή του, καθώς είχε τυλίξει την θηλειά στον λαιμό του γλίστρησε και έπεσε με δύναμη στο έδαφος με κίνδυνο να σπάσει τον αυχένα του.

Άμεση ανταπόκριση από τον δήμο
Ελάχιστα λεπτά από το ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, έδωσε εντολή σε εργαζομένους της υπηρεσίας να μεταβούν στο σημείο και να αφαιρέσουν το σχοινί από το δένδρο.

plateia kyprou sxoini 06

Στην θέα τους τα παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας έκοψαν το σχοινί και όταν οι εργαζόμενοι τα ρώτησαν γιατί κρέμασαν το σχοινί εκείνα απάντησαν ότι το ήθελαν για να... δουν πως είναι να πεθαίνει κάποιος με αυτόν τον τρόπο.

"Παγωμένοι" οι εργαζόμενοι από τις απαντήσεις των παιδιών, αφαίρεσαν το σχοινί και αποχώρησαν από το σημείο.

Μάνος Μεϊμαράκης

plateia kyprou sxoini 02

plateia kyprou sxoini 07

plateia kyprou sxoini 03

Τελευταίες ειδήσεις