Η Καλλιθέα μετράει αντίστροφα

Στιμγιότυπα από τις προετοιμασίες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Καλλιθέα Στιμγιότυπα από τις προετοιμασίες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Καλλιθέα
05 Δεκ
2019

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Καλλιθέα όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την Παρασκευή.

Λίγο πριν το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00 ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο ανοίγοντας ταυτόχρονα την αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.

Αμέσως μετά, η δημοφιλής τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη θα δώσει μια συναυλία με την φιλοδοξία να ξεσηκώσει το κοινό της Καλλιθέας.

xristougenna 2019 001

xristougenna 2019 002

Την ίδια ώρα ο Άη Βασίλης θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους και θα συγκεντρώνει τα γράμματα με τις επιθυμίες τους. Μαζί τους θα βρίσκονται το Ξωτικό με τις μπαλονοδημιουργίες του, ο Ρούντολοφ και ο φίλος του ο Μίκυ.

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Η βεντάλια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Καλλιθέα ανοίγει επίσημα από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, με πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαδραστικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο & συναυλίες!

Το χωριό του Αϊ Βασίλη θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις -21:00 στην πλατεία Δαβάκη.

xristougenna 2019 004

CMAS TREE 2019

Τελευταίες ειδήσεις