Δημήτρης Παπαθανάσης: Η ήρεμη δύναμη στον συνδυασμό του Κάρναβου

Δημήτρης Παπαθανάσης: Η ήρεμη δύναμη στον συνδυασμό του Κάρναβου
22 Μαϊ
2019

Ο Δημήτρης Παπαθανάσης είναι ένας πολύ θετικός και δημιουργικός άνθρωπος. Δουλεύει χωρίς να επιδιώκει την αναγνώριση και στηρίζει κάθε προσπάθεια από την οποία όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι. Ήρεμος, καλλιεργημένος, κοσμογυρισμένος, συνεπής, ευγενικός. 

Όπως θα δείτε στην συνέχεια, η συμβολή του για μια νέα μέρα στη Καλλιθέα είναι πολύ σημαντική. Ο Δημήτρης στην μάχη για μια καλύτερη πόλη έχει δώσει κάθε ικμάδα θετικής ενέργειας, το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του. Μπορεί να δει εποπτικά από πολύ ψηλά την πόλη και ταυτόχρονα να γνωρίζει κάθε γωνιά της μέχρι το υπέδαφος της, όσο ελάχιστοι.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα, στα δημόσια σχολεία της πόλης ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του και σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός, ενώ είναι είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος από το 1992. Περίπου τότε άρχισε να οραματίζεται την Καλλιθέα του 21ου αιώνα.

dimitris papathanasis 6 b

Έχει επιβλέψει ο ίδιος προσωπικά όλα τα τεχνικά έργα στην πόλη της Καλλιθέας την περίοδο 2014-2019, ιδιαιτέρως δε το αντιπλημμυρικό έργο στην Χαροκόπου και τώρα το αντιπλημμυρικό το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στις Τζιτζιφιές.

Ταυτόχρονα, παρακολουθεί στενά την δημοπράτηση των εργασιών διαμόρφωσης του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων. Μια νέα δομή στον δήμο Καλλιθέας η οποία από τη μια προσφέρει θέσεις εργασίας και από την άλλη θα παρέχει βασικά αγαθά και υποστηρικτικές υπηρεσίες για τους αστέγους της πόλης.

dimitris papathanasis antiplhmmyrika

Με την επαγγελματική του ιδιότητα έχει εργασθεί σε ανώτατες και πολύ σοβαρές θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα, έχει εκπαιδευθεί στο εξωτερικό σε θέματα διοίκησης τεχνικών έργων και έχει τεράστια εμπειρία στην διοίκηση έργων σε χώρες του εξωτερικού και σε ενεργειακά έργα.

Μέσα σε όλα αυτά πάντα βρίσκει χρόνο για καθημερινή επαφή με τους δημότες κάθε ηλικίας και αναζητά συνεχώς τρόπους στήριξης για τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους νέους και τους ηλικιωμένους.

dimitris papathanasis me kosmo

Αργά τα βράδια, θα τον βρει κανείς να μελετά χάρτες της πόλης, να υπολογίζει αποστάσεις, να συζητά χαμηλόφωνα με τους συνεργάτες του και του δίνει μεγάλη χαρά η στιγμή που αρχίζει ένα έργο στην πόλη.

Ο Δημήτρης Παπαθανάσης πολιτεύεται για πρώτη φορά και στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαϊου 2019 είνα υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

dimitris papathanasis 1 b

Τελευταίες ειδήσεις